Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:07:08

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Nebunia lui Tăriceanu!


26 februarie 2014

citeşte totul despre:
antonescu,
basescu,
divortul,
majoritate,
majoritatea,
negocierile,
pensiile,
ponta,
politicianul,
presedintele,
voturi,
liberalii,
guvern,
victimarating  rating  rating  rating     (328 vizualizări)

USL s-a rupt. PNL a ieşit de la guvernare. O decizie luată cu o majoritate covârşitoare de voturi, decizie prin care liberalii îşi spală păcatul de a intra într-o alianţă cu partidul baronilor locali.

Surprinzător mi se pare gestul lui Călin Popescu Tăriceanu, fost lider al PNL, de a merge la guvern pentru a discuta cu Victor Ponta despre menţinerea USL. Tăriceanu nu a dorit ieşirea de la guvernare, dar îl cunoşteam ca pe un om de partid, un om care înţelege mecanismele de partid, care ştie foarte bine că într-o formaţiune politică minoritatea se supune majorităţii.

Ori majoritatea liberalilor cu funcţii de conducere au spus pas iubirii cu PSD, preferând să nu accepte să fie călcaţi în picioare pentru interesele partidului televizor.

În asemenea condiţii nu înţeleg ce discută fostul premier( pe care până acum l-am considerat un politician excelent) cu actualul premier. Poate că Tăriceanu a mers la Palatul Victoria pentru a discuta despre pasiunea comună pentru cursele de raliu, poate că discută despre negocierile cu FMI...

Călin Popescu Tăriceanu de astăzi nu mai este politicianul de care sunt îndrăgostite toate babele de la ţară, mulţumindu-i zi şi noapte pentru faptul că le-a dublat pensiile. Nu mai este premierul care i-a spus „pas” lui Traian Băsescu şi a refuzat să îşi dea demisia atunci când preşedintele îi solicita acest lucru.

Tăriceanu de astăzi încearcă să pozeze în victimă şi să arate că Antonescu nu se mai bucură de sprijinul colegilor. Probabil că s-a speriat de divorţul dintre PNL şi PSD, probabil că îi plăcea statutul de politician la guvernare...

Oricum ...dezamăgitor Tăriceanu de astăzi...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online