TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:33:42

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Cât de lung ai părul?


7 ianuarie 2014

citeşte totul despre:
cuvinte,
chiar,
capilara,
ciorapi,
chilug,
presedinte,
pitiponcite,
neonazist,
descreierat,
coafura,
parul,
parosi,
pontic,
persoanei,
oamenirating  rating     (191 vizualizări)

 Nu contează cât de lung ai părul, important e cât şi cum gândeşti! Era o chestiune valabilă pe vremea lui Pitiş! El şi mulţi alţii au sperat că aceste cuvinte vor defini o stare de fapt în România, dar au ignorat gradul colosal de falsitate existent în spaţiul ăsta carpato- danubiano –pontic. Ei bine, contează, frate, şi azi, cât de lung ai părul! Înainte vreme erai considerat rebel, dacă aveai plete, acum eşti considerat un nepăsător, în cel mai bun caz! Dacă eşti ras în cap înseamnă că eşti neonazist, dacă îţi faci ţepi, eşti descreierat, dacă ai părul creţ, te iau ăştia la mişto cu întrebarea aia cu mama ta şi casa, iar dacă ai păr alb înseamnă că nu eşti în stare, la naiba!, să îţi iei un tub de vopsea care să te facă tânăr la loc. Tânăr pe cap, că înăuntru nu e vârstă! Şi, de multe ori, nu e nimic!

În fine, dacă eşti unul care trece regulat pragul frizeriei şi te tunzi “regulamentar”, înseamnă că îţi cresc şansele de reuşită în viaţă, zic, după  logica strâmbă, omniprezentă, detaliată anterior.

Interesant este faptul că multe dintre reproşuri, mai ales cele legate de podoaba capilară, sunt lansate în eter de domnişoare piţiponcite, ale căror priviri nu pot trece niciodată dincolo de culoarea sau de lungimea părului sau parului persoanei aflate în faţa lor! Sau de doamne respectabile care au grijă să le reziste coafura (şi atât, că restul treburilor le fac fraierii ăia păroşi) dar şi să îşi radă mustaţa şi să îşi ia ciorapi negri, groşi, care să le ascundă varicele, ca să zic aşa.

Ştiţi că orice om de afaceri care se respectă nu prea îşi permite să îşi lase părul lung, pentru că ar pierde din start nişte oportunităţi. Nu de alta, dar ceilalţi oameni de afaceri l-ar trata un pic diferit, din plecare, aşa!

Sigur, există şi excepţii, atât în rândul domnilor (oameni de afaceri sau nu) dar şi în acela al doamnelor, dar de aceea se numesc excepţii!

Regula este că, în România, chiar contează şi acum, sau mai ales acum, cât de lung ai părul şi mult prea puţin cât şi cum gândeşti. Poate nu întâmplător spaţiul acesta carpato-danubiano-pontic a devenit mai mult Pontic! Unul în care trecerea de la un preşedinte chelios la unul pletos se face prin guvernarea unui învăţăcel tuns chilug! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online