A fost cod portocaliu...de vreme rea...Aşa şi...vor spune unii dintre dumneavoastră...Pentru prima oară autorităţile au funcţionat impecabil şi au luat toate măsurile pentru a preîntâmpina eventuale pierderi de vieţi omeneşti sau alte nenorociri.  Şi tot nu a fost bine...S-au găsit o grămadă de critici de profesie care s-au „hilizit” şi au făcut circ....ca de ce atâta tevatură, că de ce am închis şcolile, de ce am otrăvit fântânile...

Şi tot aceiaşi cârcotaşi ar fi urlat sus şi tare dacă nu s-ar fi luat nicio măsură de prevenire. Ar fi cerut demisii (bine le cer şi acum), ar fi urlat că suntem inconştienţi.

Din păcate, România rămâne ţara datului cu părerea, ţara în care toţi ne pricepem la toate, în care ştim doar să aruncăm cu pietre fără să ne asumăm vreo responsabilitate. E simplu să spui că de ce s-au închis şcolile, dar nimeni nu se gândeşte ce s-ar fi întâmplat în cazul unei furtuni asemănătoare celei de la Timişoara. Dacă ar fi venit o furtună puternică şi am fi avut victime, cârcotaşii ar fi urlat sus şi tare că autorităţile nu sunt în stare, că au victimele pe conştiinţă, ar fi cerut demisii şi ar fi criticat lipsa de măsuri.

Că vorba aia...românul se pricepe cel mai bine la criticat....la fotbal şi la politică...

Oricum, de această dată autorităţile locale şi judeţene merită felicitări sincere. Au fost luate toate măsurile pentru ca pagubele să fie cât mai mici. Şi chiar au fost. E drept că şi Dumnezeu ne-a protejat şi furtuna nu a fost atât de puternică precum au prognozat meteorologii...Dar dacă ar fi fost?