TITLURILE ZILEI:
• Un tramvai numit...maidan! FOTO    • Grindeanu: În iunie se vor lansa pe SEAP licitaţiile pentru loturile 1 şi 5 din Autostrada Piteşti-Sibiu şi tronsonul Piteşti-Craiova    • Înălţarea Domnului, sărbătorită joi. Este şi Ziua Eroilor    • Ştii ce spune cafeaua preferată despre partenerul tău?    • Câţi bani câştigă un şofer Uber într-o lună    • Locuitorii a şapte oraşe pot ieşi mai repede la pensie    • Călcaţi pe coadă în tur, “lupii” i-au “muşcat” de cinci ori pe vălenari la ei acasă!    • Pensionarii, victime ale unei noi metode de înşelăciune    • Iaşi: Un tânăr a stat peste şase ore pe acoperişul unui hotel de 13 etaje din centrul oraşului şi a ameninţat că se aruncă    • Bancul zilei din data de 25 mai 2017    • Maxima zilei - 25 mai 2017    • Un tramvai numit...maidan! FOTO    • Grindeanu: În iunie se vor lansa pe SEAP licitaţiile pentru loturile 1 şi 5 din Autostrada Piteşti-Sibiu şi tronsonul Piteşti-Craiova    • Înălţarea Domnului, sărbătorită joi. Este şi Ziua Eroilor    • Ştii ce spune cafeaua preferată despre partenerul tău?    • Câţi bani câştigă un şofer Uber într-o lună    • Locuitorii a şapte oraşe pot ieşi mai repede la pensie    • Călcaţi pe coadă în tur, “lupii” i-au “muşcat” de cinci ori pe vălenari la ei acasă!    • Pensionarii, victime ale unei noi metode de înşelăciune    • Iaşi: Un tânăr a stat peste şase ore pe acoperişul unui hotel de 13 etaje din centrul oraşului şi a ameninţat că se aruncă    • Bancul zilei din data de 25 mai 2017    • Maxima zilei - 25 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Joi - 25 mai 2017 7:27:27

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Cine este „investitorul din Corbeanca„?


1 mai 2017

citeşte totul despre:
petrolul,
investitor,
ploiesti,
corbeanca,
rachita,
veolia,
filiera,
daniel caprarating  rating  rating  rating  rating     (1161 vizualizări)

Săptămâna trecută, jurnaliştii ploieşteni au surprins la etajul 3 al Casei Albe o vizită a mult trâmbiţatului „investitor” la echipa Petrolul. Venit la Ploieşti pe filiera Vivi Răchită, stimabilul domn a pus primarului municipiului Ploieşti o condiţie de neînţeles: până la finalizarea „negocierilor” privind clubul Petrolul, să rămână secretă identitatea sa.

Dacă din punctul de vedere al investitorului poate fi acceptată ca legitimă această condiţie, nu acelaşi lucru se poate spune şi din punctul de vedere al edilului-şef. Acesta, într-un interviu acordat presei, a declarat că a discutat din punctul de vedere al municipalităţii, urmând ca ”strategicul” investitor să ia legatura şi cu Asociaţia Petrolul 52, asociaţie acceptată unanim ca si continuatoare a clubului Petrolul şi care a solicitat de aproape un an să-i fie încredinţate marca şi scutul echipei Petrolul.

Dacă faţă de „investitorul din Corbeanca” primarul Dobre işi păstrează promisiunile şi nu dă presei măcar un capăt de aţă pentru a se analiza implicaţiile unei preluări a echipei locale de către acest personaj, faţă de Asociatia Petrolul 52 nu manifestă acelaşi respect, lăsând, in continuare, nerezolvată problema mărcii şi a scutului. Toată suflarea petrolistă se aşteptă ca imediat după predarea evaluărilor mărcilor de către cel care a efectuat lucrările, primarul să convoace o şedinţă extraordinară a consiliului pentru includerea acestora in patrimoniul municipalităţii şi să se hotărască asupra modalitătii de incredintare. Insă, surprinzător, a fost pusă ( din nou ) batista pe ţambal.

In antiteză cu această secretomanie care a făcut din investitorul din Corbeanca un fel de 007 rural, Asociaţia Petrolul 52 a dezvoltat o relaţie extrem de intensă cu reprezentanţii grupului Veolia, grup care asigură existenţa actuală a asociatiei şi garantează susţinerea viitoare, până la nivel de inaltă performanţă. Până la acest moment, primarul Ploieştiului nu a avut timpul necesar pentru a se intâlni şi cu acest investitor real.

Si atunci, se naşte fireasca intrebare: cine are interesul să nu se rezolve cât mai urgent problema echipei Petrolul deşi o rezolvare este posibilă în 2 timpi? Mai exact, includerea în patrimoniul oraşului a mărcilor şi licitarea acestora dacă există doi pretendenţi la folosul lor!?

Si o altă intrebare, la fel de firească: vom asista oare la reluarea episodului din anul 2012 când „investitori” serioşi – Daniel Capra – au fost aduşi la Ploieşti pe o anumită filieră pentru ca apoi să dea de gard tot clubul ploieştean? Pentru că, privind retrospectiv, seamănă foarte mult cele două scenarii.

Pentru a evita o situaţie nefericită ar fi normal ca petroliştii să ştie exact cine este interesat de clubul actual şi cine ce promite. Altfel ar fi păcat de minunatul grup de initiativă care a reuşit ( numai ei ştiu cum ) să ţină trează ideea Petrolului, tocmai atunci când totul parea a fi distrus.

Aşa că, domnule Adrian Dobre, vă rugăm să ne spuneţi: cine este investitorul din Corbeanca şi ce doreşte el de la suflarea petrolistă? Este datoria dumneavoastră să nu aveţi secrete faţă de alegători. Pentru că nici nu vă daţi seama când alegătorii se transformă în aligatori!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ce bine aratati, azi, mama soacra! Ati putea poza unui pictor chinez.
– Ce amabil esti Ionele, draga! Dar, de ce unui pictor chinez ?
– Pentru ca, de obicei, ei picteaza balauri…
Scrie cu sufletul tău şi reciteşte cu sufletul altora. — Nicolae Iorga

Curs valutar
25 mai 2017


EUR
EURO = 4.5496 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0533 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2515 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online