TITLURILE ZILEI:
• Patronatele din turism lansează programul "Litoralul pentru toţi”, cu preţuri pornind de la 159 lei    • Femeie decedată într-un incendiu în comuna Bătrâni    • Bacalaureat 2017. A început înscrierea la prima sesiune. Calendarul complet al examenului    • Atacurile cibernetice se mută pe mobil. Cum te protejezi    • ANAF ia la puricat pieţele şi magazinele care vând fructe şi legume    • Tot ce trebuie să ştii despre ginseng şi chlorella, două tonice excelente    • Sindicatele din administraţia publică anunţă grevă pentru miercuri, nemulţumite de Legea salarizării    • Comisia Europeană transmite un avertisment României    • Maxima zilei - 23 mai 2017    • Bancul zilei din data de 23 mai 2017    • Patronatele din turism lansează programul "Litoralul pentru toţi”, cu preţuri pornind de la 159 lei    • Femeie decedată într-un incendiu în comuna Bătrâni    • Bacalaureat 2017. A început înscrierea la prima sesiune. Calendarul complet al examenului    • Atacurile cibernetice se mută pe mobil. Cum te protejezi    • ANAF ia la puricat pieţele şi magazinele care vând fructe şi legume    • Tot ce trebuie să ştii despre ginseng şi chlorella, două tonice excelente    • Sindicatele din administraţia publică anunţă grevă pentru miercuri, nemulţumite de Legea salarizării    • Comisia Europeană transmite un avertisment României    • Maxima zilei - 23 mai 2017    • Bancul zilei din data de 23 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Marţi - 23 mai 2017 9:59:54

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Un candidat SF la Ploieşti!


16 aprilie 2016

citeşte totul despre:
ecranizarea,
domnule,
dinamitarii,
consecintele,
cetatenilor,
buzunarul,
apartamente,
bolizii,
centrul,
conditii,
devoalate,
dumneavoastra,
final,
inspiratrating  rating  rating  rating  rating     (1123 vizualizări)

Probabil inspirat de ecranizarea cu acelaşi nume, candidatul PNL la  Primăria Ploieşti, Adrian Dobre a scos minunea pe gură ( era să zic păsărica, dar se interpretează): ţelul său în anul 2016 este să întoarcă Ploieştiul în 2012 ! Da, citiţi bine, 2012 ! Probabil că, în aceste condiţii, sloganul  electoral ar trebui să fie Back in Time ! Sau Let’s  go in Time Machine! 

De ce 2012? Pentru că, în acel an, Ploieştiul avea parcări şi panseluţe! Profund, nu ?  Mai rămânea să spună şi ca în perioada 2012-2016 le-a mâncat PSD-ul pe toate şi că ploieştenii işi parchează bolizii în apartamente, iar pe străzi domnesc ciulinii. Cam aşa apare  „viziunea despre Ploieştiul viitorului” în mintea domnului Dobre !

Hai să vedem consecinţele raţionale ale acestei viziuni iraţionale. Dacă ne intoarcem in timp, adică fix in anul 2012, aşa cum pretinde „catindatul”, salariile şi pensiile ar fi cu 25% mai mici pentru că de asta au avut grijă stăpânii domniei sale, cei din PDL.  Şi ne-am chinui să incercăm să ne dăm seama cum intr-o numărătoare de la tribuna parlamentului este posibil că 80 să fie egal cu 170 atunci când este vorba de voturi necesare pentru a lua bani din buzunarul cetăţenilor in vederea direcţionării lor spre mafia cumpărătorilor de drepturi litigioase, evident oameni de casă ai foştilor portocalii vopsiţi astăzi in galben-albastru. Si să revedem cum milioanele de euro luate ca şpăgi de zeii zilelor de atunci s-au dus spre campanii electorale dubioase, devoalate azi ca mite ascunse. Şi, mai nasol decât toate acestea, să vedem rânjetul ucigător al celebrului personaj Băsescu Traian. Vă sună bine?

Cât despre Ploieşti, ar trebui ca domnul Dobre să ne spună de unde ar lua el banii necesari pentru achiziţionarea de explozibil în vederea dinamitării Ploieştiul după modelul ISIS? Cum, de ce? Pentru că ar trebui să distrugă tot ce s-a realizat în Ploieşti în ultimii patru ani: liniile de tramvai, Parcul municipal Vest, noul Hipodrom, terenurile de sport de la licee, Centrul de Excelenţă, reabilitarile de blocuri  şi altele, multe altele.  Pentru că doar aşa ne-am întoarce în anul 2012, cel dorit de candidat.

Evident, spusele lui Adrian Dobre au fost un rânjet la mormântul politic al fostului PNL, azi dispărut în  nefiinţă. Ca şi în fotbal, clonele bântuie politica. Actualul PNL este o clonă nereuşită a vechiului partid istoric cumpărat de PDL. Iar Dobre se vrea clona lui Volosevici, căzut la datorie pe dosarul său penal de la DNA.  In traducere, ce a spus candidatul ar trebui înţeles cam aşa: la vremuri noi, tot noi, pedeliştii! Cum adică nu se poate, că doar ne-am schimbat chiloţii? Păi, uite că nu! Nu este lumea atât de tâmpită pe cât o credeţi dumneavoastră, domnule Dobre Adrian!

Iar la final rămâne aşa cum am mai spus: pace ţie, cititorule!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Poliţia a bătut la uşa mea astăzi:
– Unde ai fost aseară la ora 20:05?, mă întreaba ofiţerul.
– E oarecum jenant să vă spun, dar la ora 20 am urcat cu soţia mea în cameră să facem dragoste, i-am zis.
– Asta e adevărat! striga soţia mea din hol, dar cine ştie unde a fost la 20:05!
„În această lume, nimic nu este sigur în afară de moarte şi impozite.” — Benjamin Franklin

Curs valutar
22 mai 2017


EUR
EURO = 4.56 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0774 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2949 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online