TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:37:50

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Dacă ar fi început cu repriza a doua...


13 martie 2016

citeşte totul despre:
petrolul,
retrogradare,
schumacher,
lucruri,
stana,
benga,
paoluccirating     (64 vizualizări)

Odată cu înfrângerea în faţa Iaşiului, putem conveni că Petrolul nu mai contează în lupta pentru evitarea retrogradării. De asemnenea, putem admite că nu revenirea în liga secundă este cea mai mare problemă, ci prăbuşirea clubului sub datoriile enorme.

Greşelile, cauzele care au dus la transformarea Petrolului din cea mai frumosă echipă a Ligii I în cea mai urâtă sunt foarte bine cunoscute. Toţi au partea lor de vină, cei din conducere, cei din staful tehnic, jucătorii.

Nu cred că trebuie acum, când Schumacher e pe picior de plecare, să-i minimalizăm “meritele” tehnicianului în parcursul dezastruos al  Petrolului. Dar, evident, nici să le exagerăm.

Au fost însă şi lucruri bune la meciul cu CSMS Iaşi. Primul n-a depins de Petrolul, dar este foarte important: gazonul.

După atât amar de timp în care terenul a fost o mlaştină cu spectatori, gazonul a permis, în sfârşit, disputarea unui meci de fotbal în condiţii decente. Nu excepţionale, pentru că lucrările de reabilitare mai durează. Cert este că responsabilii CSM Ploieşti s-au ţinut de cuvânt şi le-au oferit jucătorilor posibilitatea de a evolua pe o suprafaţă bună.

Al doilea aspect bun al paridei a fost, în mare, jocul făcut de ploieşteni în repriza secundă. În detaliu, s-a văzut că Alexandru Benga e oricând o soluţie mai bună ca Inez. Şi nu doar prin prestaţia în sine a fotablistului român, ci şi prin faptul că, spre deosebire de ceilalţi fundaşi, e singurul corectează, din teren, poziţionarea colegilor din defensivă.

Mai departe, trebuie remarcată evoluţia lui Daniel Stana, odată ce a fost folosit pe postul de mijlocaş central la construcţie, în locul lui Ziani. Mult mai implicat decât mai celebrul algerian,  de 10 ori mai curajos, Stana a încercat tot timpul să împingă jocul spre poarta adversă. Ar fi fost interesant de văzut cum ar fi mers jocul Petrolului cu Stana şi cu Marinescu la mijloc. Probabil destul de bine…

Nu trebuie trecută cu vederea atitudinea jucătorilor care au evoluat în repriza a doua. Odată ce Schumacher i-a schimbat pe Paolucci, Ziani şi pe Inez, Petrolul a fost o echipă complet diferită. Dacă se poate spune aşa, lupii au câştigat meritat repriza a doua şi asta în condiţiile în care Iaşiul s-a văzut obligată să se aglomereze pe faza defensivă, ceea ce, în prima repriză, nu se întâmplase.

De fapt, ceea ce trebuie remarcat cu privire la Petrolul, este că această repriză secundă a meciului cu CSMS Iaşi ar fi trebuit să înceapă din primul minut al primului meci oficial din 2016.

Aşa, Petrolul ar fi avut o şansă în lupta pentru salvarea de la retrogradare… 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online