TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:38:11

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Spontanul preşedinte Iohannis


7 noiembrie 2015

citeşte totul despre:
iohannis,
spontan,
proteste,
fmi,
banca mondiala,
datorie,
lideri,
romania,
bratieni,
neamt,
presedinte,
strada,
portavocerating  rating  rating  rating  rating     (428 vizualizări)

Făţărnicia ! Asta omoară clasa politica din România! Cei care conduc ţara de 25 de ani au o mentalitate bipolară în raport cu cetăţenii. Smeriţi şi obedienţi în cele două luni de campanie electorală, iar apoi dictatoriali şi cu o superioritate monstruoasă afişată hidos, după ce şi-au văzut calul legat de gard.

Pretenţii peste pretenţii, pe banii contribuabilului, cerinţe pe care nu le-au avut atunci când erau nealeşi ai neamului. Iar când strada se revoltă, majoritatea celor aflaţi vremelnic pe functii devin din nou mieluţi şi, ca prin magie, se transformă în oameni ai dialogului, fără ca asta să-i ţină prea mult. Sigur, nu voi pica în păcatul unei generalizări imbecile, însă nu pot sa nu accept că, de regulă, politicienii dâmboviţeni sunt variantele mioritice ale celebrului tandem Dr Jekyll/Mister Hyde.

Nu am fost niciodată un susţinător al domnului Iohannis. Şi asta deşi am spus întotdeauna că România a dus-o bine atunci când un neamţ a condus tara. Numai că acela a fost unul providenţial, adus de Bunul Dumnezeu să ne scoată din criza naţiunii. În antiteză, prima reuşită a lui Iohannis a fost să stingă lumina în PNL-ul tradiţional şi să îl vândă la taraba celor cu care, potrivit fişei postului, trebuia să se lupte pentru asanarea clasei politice române. După care a făcut totul pentru a radia partidul istoric din registrul partidelor politice, spre uitare rapidă şi veşnică pomenire. Uitând de Marea Unire, de Brătieni, de România. Rugandu-se să-i iasă, nu ne-a spus şi la cine o face. Şi chiar nu mă interesează dacă dimineaţa îşi spune rugaciunea în germană, engleza sau rusă, atât timp cât ne rugăm diferit.

După ce, ca vajnic luptător pentru patrie, a reuşit să rămână în istoria neamului ca Marele Vopsitor al Vilei de la Neptun, Iohannis se află acum în prima sa misiune cu adevărat importantă. Asigurarea echilibrului constituţional între politică şi stradă. Pe care, se pare, ori nu ştie, ori nu vrea, ori nu poate să şi-o îndeplinească. Pentru că, până acum, în afara unor consultări sterile cu reprezentanţi ai străzii, selecţionaţi de fundaţiile lui Soros în România, altceva nu a facut, tensiunile civile continuând să se amplifice. Dupa Moldova, nici România nu are acum guvern, iar aceasta se întâmplă în acelaşi timp, pentru prima dată. Vom vedea ce va fi, dar sigur nu miroase a bine în acest context.

Iar strada aşteaptă ca preşedintele Iohannis să se deplaseze să discute, acolo jos, pe asfalt. Numai că, din raţiuni de securitate nu a fost anunţată data şi ora. Aşa ceva poate însemna că aceste manifestaţii care deja sunt conduse organizat, de oameni instruiţi şi cu portavoce, pot dura la nesfîrşit, prelungind incertitudinea poporului şi tensiunile naţionale.

Să fie de vină faptul că iar ne-am încăpăţânat să nu mai depindem de FMI şi Banca Mondială şi că le-am restituit banii mai repede decât credeau ei şi speram noi? Să fie de vină faptul că statul român a început să mai „pişte” înalţi trimişi europeni şi mondiali care au căpuşat economia românească, băgându-i prin controale judiciare în limbile franceză şi engleză ? Tot ce este posibil !

Esenţial este faptul că manifestaţiile au fost spontane şi că începute cu tineri sunt continuate cu bărbaţi maturi, tunşi scurt şi buni vorbitori în public. Ca deh, nu îţi ia mai mult de trei zile să organizezi o manifestaţie spontană !?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar jiji bec 0  

cine a distrus pnl-ul ,mai mitocane da ploesti, yohanis sau bastardul grecotei manechin popescu tariceanu linga care se vede ca stai prea smerit;nu ti-a ajuns ca ai falimentat ,cu scursorile tale,ziarul lui patraru ,acu ii duci si pe astia da ripa.

(3 decembrie 2015 14:47:42)


Din aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online