TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:37:22

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


N-AMR nimic. Petrolul va merge mai departe!


11 iunie 2015

citeşte totul despre:
petrolul e al nostru,
insolventa,
lupii,
capra,
instanta,
reorganizarerating  rating  rating  rating  rating     (554 vizualizări)

Ca să putem merge mai departe, trebuie să înţelegem, măcar pe scurt, cum s-a ajuns aici.  Foarte clar este că Petrolul s-a întins în aceşti ani mai mult decât i-a fost plapuma. Aspectul este recunoscut indirect, chiar în declaraţii, de oficialii clubului. De exemplu, s-a spus de mai multe ori că s-a greşit campania de achiziţii, că unii jucători au salarii mai mari decât merită şi că avantajele de care dispun sunt nemaiîntâlnite în România la o asemenera scară.  Petrolul s-a întins prea mult, financiar vorbind. Putea lupta bine-mersi la titlu şi fără să arunce bani pe fereastră.

Toate acestea s-au bazat şi pe vanitate. A conducătorilor, a echipei, a suporterilor. O vanitate care însă nu a ţinut cont de acea stare de spirit care te face sa iubeşti o echipa fără a o răni. Fără a o leza financiar, fără a o expune la consecinţe din cele mai rele deşi te intitulezi suporter, fără a o păcăli ca fotbalist prin mima jocului.

La fel de importantă ca tăierea fondurilor de la bugetul local şi risipirea celor proprii pe fotbalişti gen Mutu, Zicu, “fraţii N’Koyi” – Patrick şi Gevaro Nepomuceno, Camara şi mulţi alţii, este legarea mâinilor conducătorilor de la Petrolul. Arestarea preventivă a lui Dan şi Nicolae Capră şi a directorului Marius Bucuroiu a dinamitat practic clubul. Şi, ca să fie şi mai rău, FC Petrolul este parte responsabilă civilmente în dosar. Adică firma ar fi fost băgată în lanţul afacerilor ilegale. Lanţ care, potrivit DIICOT, ajunge acum până la Florian Walter, dat în urmărire internaţională.

Aceasta este, pe scurt, povestea declinului. O poveste frumoasă la început, dar în care fotbalul spectacol şi adevărata performanţă au fost împletite cu probleme care au dus, în cele din urmă, la rupere.

Intrarea în insolvenţă este o încercare de înnodare a firului. Acest nou ciclu începe în alte coordonate, mai pământeşti. AMR 7 zile până când planul de reorganizare va fi pus în discuţie. Şi bine ar fi să treacă. Să avem timpul necesar de a reconstrui pe baze sănătoase o echipă care să aducă din nou satisfacţii. Va fi greu la început şi va trebui să avem (din nou) răbdare să construim.

Oricine merită o şansă, iar Petrolul, cu atât mai multe. Şi pentru că le merită, nu va muri, indiferent de probleme, de şansele pe care le are, de oamenii care conduc echipa şi chiar de verdicte în instanţă! Mic sau mare, Petrolul este al nostru!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online