TITLURILE ZILEI:
• Petrolul trebuie să continue visul frumos!    • Opt candidaţi, între care o femeie, pentru Primăria Craiova pe postul lăsat liber de Lia Olguţa Vasilescu    • Campania electorală pentru alegerile parţiale din 11 iunie a început sâmbătă    • Numărul programelor ransomware pentru dispozitive mobile s-a triplat în primul trimestru din 2017    • Proiect privind "reîntregirea familiei de români" cu ocazia Centenarului: Bilet dus-întors gratuit pe CFR şi TAROM pentru a fi alături de rude de Ziua Naţională    • Organizatorul festivalurilor Untold şi Neversea recrutează două mii de voluntari între 16 şi 35 de ani    • ASF: Circa 720 de persoane constată toate daunele RCA din România    • Un român, condamnat la peste doi de închisoare în SUA, pentru clonare de carduri    • Spaţiul privat virtual al ANAF, disponibil şi pentru firme de la 1 iunie    • Maxima zilei - 27 mai 2017    • Bancul zilei din data de 27 mai 2017    • Petrolul trebuie să continue visul frumos!    • Opt candidaţi, între care o femeie, pentru Primăria Craiova pe postul lăsat liber de Lia Olguţa Vasilescu    • Campania electorală pentru alegerile parţiale din 11 iunie a început sâmbătă    • Numărul programelor ransomware pentru dispozitive mobile s-a triplat în primul trimestru din 2017    • Proiect privind "reîntregirea familiei de români" cu ocazia Centenarului: Bilet dus-întors gratuit pe CFR şi TAROM pentru a fi alături de rude de Ziua Naţională    • Organizatorul festivalurilor Untold şi Neversea recrutează două mii de voluntari între 16 şi 35 de ani    • ASF: Circa 720 de persoane constată toate daunele RCA din România    • Un român, condamnat la peste doi de închisoare în SUA, pentru clonare de carduri    • Spaţiul privat virtual al ANAF, disponibil şi pentru firme de la 1 iunie    • Maxima zilei - 27 mai 2017    • Bancul zilei din data de 27 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 27 mai 2017 6:46:28

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Puriul strâmb


7 mai 2015

citeşte totul despre:
castige,
conducerii,
echipe,
echipa,
dinamovistilor,
rezultatele,
ploiestiul,
negative,
moarta,
istoria,
echipele,
disperarea,
stralucitor,
termenirating  rating  rating  rating     (354 vizualizări)

Niciodată nu mi-a plăcut Mircea Rednic. Este genul de om care la început de mandat promite că o să câştige Champions League, dar pe final se laudă că a reuşit să evite retrogradarea. Nu îmi plac oamenii care nu îşi asumă problemele şi rezultatele negative şi care caută mereu alţi vinovaţi, deşi purceaua este moartă în cocina lor.

Scurtul mandat de la Petrolul a dovedit, dacă mai era cazul, că Rednic este genul de om cu care este mai bine să nu ai de-a face. „Am venit la Petrolul să ajut echipa în momente grele !”, a declarat la sosirea la Ploieşti cel văzut de suporterii petrolişti, la acea oră, ca un mare gentelman.  Uite, dom’le ! Un băiat extraordinar, care nu a lăsat Ploieştiul la greu ! „Vreau să mulţumesc în acest mod conducerii clubului care a avut bunăvoinţa de a îmi da drumul să plec, să antrenez în Belgia, atunci când am avut oferta !”. Toate bune şi frumoase dacă aşa ar fi fost.

La Ploieşti, Rednic a reuşit contraperformanţa unică de a pierde cinci meciuri consecutive pe Ilie Oana, fapt nemaiîntâlnit nici chiar în mandatul lui Vivi Răchită, când ne-am salvat la mustaţă de la retrogradare. Cu asta a rămas Rednic în istoria Lupilor Galbeni. „Am luat echipa de pe locul trei şi am lăsat-o tot pe locul trei.”  spune Rednic. Ce uită să spună este că încă ne aflam acolo nu din cauză că am fost vreo lumină în campionat ci pentru că celelalte echipe, în frunte cu juveţii craioveni, s-au încăpăţânat să nu ne depăşească, împărţind cu puncte pe la echipele nevoiaşe. Ceea ce am făcut şi noi, spre disperarea suporterilor.

La noua sa înscăunare la Dinamo, Rednic nu a scăpat momentul de a se referi la Petrolul în termeni mai puţin elogioşi, dovedind aceeaşi lipsă de caracter. Sau, mai exact, a dovedit că deţine un caracter mai puţin strălucitor. De vină la Petrolul pentru contraperformanţele sale profesionale nu a fost el, ci insolventa. Uită că a făcut lotul harcea-parcea şi că a îndepărtat de la echipa jucătorii cei mai valoroşi deoarece aceştia erau cei care aveau tăria de a-i ţine piept, dintr-un motiv foarte simplu : munceau şi doreau să fie plătiţi. Uită că s-a războit cu jucătorii după fiecare etapă, acuzându-i de tot ce-i trecea prin cap, fapt care a generat tensiune în lotul petrolist.  Iar azi, după al doilea mandat al Strâmbului, Petrolul are un lot extrem de subţiat, viziunea jocului fiind sublimă, dar lipsind cu desăvârşire.

Am venit la Dinamo să iau campionatul !” a declarat Rednic la conferinţa de presă după anunţarea sa că nou antrenor al dinamoviştilor. „La Petrolul nu am putut deoarece...” şi urmează motivaţia lui Rednic pe care nimeni nu o mai crede şi în care el nu are nicio vină. Dar, sigur, neîmplinirile nu-i aparţin, sunt ale altora.

Până la urmă, dacă nu poţi fi lup, să încerci măcar să fii câine ! Chiar dacă unul mic şi pricăjit.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Un turist se adresează unui ţăran:
– Îmi daţi voie să trec peste terenul dumneavoastră ca să pot prinde autobuzul de la ora cinci?
– Desigur! Şi dacă vă vede taurul, puteţi prinde şi cursa de la patru şi jumătate…
„Cel care nu se teme de nimic e la fel de puternic ca cel de care se tem toţi.” — Friedrich von Schiller

Curs valutar
26 mai 2017


EUR
EURO = 4.5573 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.0641 RON

Dolarul american a crescutGBP
GBP = 5.2287 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online