Cel mai frumos public din toată ţara, aşa cum spune crainicul la meciurile Petrolului, s-a săturat de echipa care a devenit ţinta miştourilor în fotbalul românesc. S-au săturat pentru că jucători cu salarii mari pentru fotbalul din România cad ca raţele la vânătoare în partidele în care Petrolul întâlneşte formaţii care au pentru ce să lupte. Comunicatul adevăraţiulor lupi galbeni se adresează în primul rând fotbaliştilor. S-a umplut paharul, spun ei, un pahar plin cu dezamăgiri. Suporterii se simt trădaţi  pentru că sunt convinşi că unii fotbalişti nu şi-au apărat corect şansele în unele meciuri. Sunt dezamăgiţi pentru că, în războiul pe care fotbaliştii l-au declarat conducerii, ei le-au ţinut partea, iar răspunsul a constat în cele patru înfrângeri la rând acasă şi panarama de meci din returul semifinalei. Pentru că au fost minţiţi în acele şedinţe cu suporterii la care Geraldo şi Teixeira au venit de fiecare dată şi nu s-au dat suspendaţi din cauza cartonaşelor galbene.

Ultima infrangere suferita pe stadionul "Ilie Oana", in fata celor de la Viitorul Voluntari, ne-a demonstrat inca o data faptul ca am fost vanduti de propriii idoli. Le-am inteles suferinta si faptul ca au bani de luat de la firma lui Daniel Capra, dar noi cu ce suntem vinovati?!

Pentru ce meritam noi, cei care ii urmam peste tot si le-am fost tot timpul alaturi, sa fim prinsi in mijlocul razboiului declarat de catre ei conducerii clubului? Drept urmare, nu mai acceptam ca Petrolul Ploiesti, un club cu traditie, sa fie batjocorit, implicat in jocuri de culise si meciuri trucate. Dupa ce Capra a distrus ceea ce iubeam noi mai mult si "a bagat clubul in groapa", acum ii vedem pe jucatori, cei pe care ii credeam solidari in actiunea noastra de a salva Petrolul din aceasta situatie critica, cum vor sa ingroape clubul nostru drag”, se arată în comunicatul galeriei.

Dacă pe voi, jucătorii, nu vă mişcă acest comunicat şi nu  pasă că veţi juca cu tribunele aproape goale, căutaţi pe youtube primele meciuri disputate pe stadionul Ilie Oană după modernizarea lui. Când veţi vedea ce a fost la acel 1-5 cu Dinamo, poate veţi înţelege că nu neapărat rezultatele negative i-au scârbit pe fani! Faptul că mai aveţi bani de luat din bonusurile de performanţă nu vă dă dreptul să vă bateţi joc de club. Până la urmă, salariile sunt la zi. Şi nu sunt mici deloc. Dacă staţi să vă gândiţi, suporterii au dat mereu totul. Voi nu mai daţi nimic. Ba chiar încercaţi să luaţi cu două mâini!