Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:05:54

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Louis de Funes trăieşte!


9 ianuarie 2015

citeşte totul despre:
masini,
nesigura,
ostaticul,
politista,
schengen,
deznodamant,
charlie,
hebdo,
felicite,
franta,
democratia,
politisti,
televizor,
personaje,
premieruluirating  rating     (159 vizualizări)

80.000 de poliţişti caută doi presupuşi terorişti! În acelaşi timp, un al treilea, inexistent  în ziua atacului de la săptămânalul Charlie Hebdo împuşcă doi poliţişti în Paris. O poliţistă moare. Tot cel de al treilea mai ia şi nişte ostatici, aşa de control, ca să fie filmul mai palpitant.

Nu, nu este scenariul unui film cu Sylvester Stallone. E realitatea cruntă! Sunt evenimentele care se desfăşoară în ţara în care a fost inventată democraţia.

Dacă un astfel de atentat de o amploare mult mai mică s-ar fi întâmplat în România sau în Bulgaria, ziarele occidentale ar fi scris cu litere de o şchioapă că ţara noastră este nesigură, că nu merităm să fim în UE şi că nu vom intra niciodată în Schengen.

Dar se întâmplă în Franţa, iar din ceea ce văd la televizor şi pe internet, nu se prea poate spune că francezii stăpânesc prea bine situaţia

Tancuri, elicoptere, mii de poliţişti, jandarmi, agenţi secreţi, puşti de asalt, pistoale.gaze lacrimogene…

Totul pentru trei personaje, care ar fi trebuit monitorizate atent pentru că figurau deja pe listele cu terorişti.

În final, după trei zile de desfăşurări de foţe, democraţia franceză a învins, iar teroriştii au fost ciuruiţi… Deznodământ demn de filmele de comando…Elicopter aterizat  pe acoperişul clădirii, un “Bruce Willis” coborând şi eliberând ostaticul, iar criminalii sunt împuşcaţi…

Din toată povestea asta rămân 15 oameni morţi, mai mulţi răniţi, şi un Paris terorizat, şi o întebare: Cine răspunde?

Cine răspunde pentru cei 15 morţi? Cine răspunde pentru cei trei terorişti împuşcaţi? Cine răspunde pentru bâlbâiala din cele 72 de ore de bulversare?

La noi ar fi fost simplu: presa ar fi cerut demisia ministrului de Interne, eventual a premierului. Şi ar fi rămas cu solicitarea pentru că ministrul ar fi ieşit să felicite poliţiştii care au acţionat ca la carte şi, eventual, după câteva luni am fi aflat că sutele de maşini folosite în operaţiune au fost alimentate cu carburant de la firma nu ştiu cărui politician.

La ei ce se va întâmpla? Demisionează cineva? Este cineva demis?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online