Cel mai greu lucru pe care-l poate face un agramat este să se abţină! Să deschidă gura! Să scrie!

Celebra Eba este genul de agramat clasic, unul care-i defineşte pe aceia care nu se pot abţine!

"La consultările de la Cotroceni de astăzi, ministrul "apciza", Ioana Petrescu, a lovit din nou prin tăcerea asurzitoare a argumentelor pe care le-a adus în sprijinul reducerii contribuţiilor la asigurările sociale cu cinci puncte procentuale începând de la 1 octombrie. Ca om care a făcut parte cinci ani din comisia ECON ( Afaceri economice şi monetare ) a Parlamentului European şi care a terminat, e adevărat, o mult mai modestă facultate cu profil economic, până şi eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finanţe şi în nicio ţară civilizată nu ar putea pretinde să ocupe un rol atât de important precum cel de ministru al Finanţelor", a scris Eba, pe o reţea de socializare.

Asta a scris Eba despre prestaţia Ioanei Petrescu, ministrul Finanţelor, la întâlnirea de ieri cu preşedintele României.

Modul în care Ioana Petrescu s-a prezentat la discuţia cu Băsescu a fost jalnic, e indubitabil. Ca o şcolăriţă cu pampoane, scoasă la tablă şi făcută de râs în faţa clasei. Dar nu poate un agramat, să-i spunem Eba, aşa, generic, să comenteze asta!

Nu poate una care a avut “succesuri” răsunătoare în extinderii limitelor prostiei să critice asemenea aspecte!

Tupeul ăsta de fetişcană prostuţă, care nu poate stârni decât dispreţ, trebuie taxat. Nesimţirea asta de a te considera deasupra tuturor, doar pentru că ai un nume “aparte”, trebuie să fie pusă la colţ. De către toţi oamenii de bun simţ din ţara asta!

Din tot ceea ce a scris ea acolo, a avut dreptate doar când a folosit construcţia “până şi eu îmi dau seama…”. Exact, te defineşte! Până şi tu îţi dai seama, ceea ce arată că mai ai ceva reminiscenţe de recunoaştere a nivelului pe care-l ai.

Stai jos, Eba! Ai un 2 de la românii de bun simţ!