Proiectul „Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde, Ploieşti“ implementat de Consiliului Judeţean în cadrul Polului de Creştere a început să prindă contur.

Până în acest moment au fost finalizate fundaţiile  corpului de birouri şi corpului expoziţional. De asemenea a fost acceptată la plată prima situaţie de lucrări în valoare de 1.259.592 lei. La sfârşitul lunii aprilie  a fost transmisă către organismul intermediar ADR Sud Muntenia prima cerere de rambursare.

Centrul „Lumina Verde“ este construit în imediata apropiere a Parcului Industrial Ploieşti, pe o suprafaţă de aproape 9.700 de metri pătraţi.

La finalizarea proiectului, în cadrul Centrului de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde se va  dezvolta un nucleu de consultanţă şi de pregătire în afaceri, care să răspundă nevoii firmelor prahovene şi din întreaga ţară pentru acordarea de servicii de specialitate. Tot aici se doreşte formarea unor grupuri de specialişti în consultanţă pentru obţinerea finanţărilor.

Valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 40,4 milioane de lei, iar durata lucrărilor de execuţie este de 18 luni.