Reprezentanţii unei firme din Iaşi care se ocupă de personalizarea materialelor promoţionale au realizat câteva tricouri "Fa, Doina", scrie Ziarul de Iaşi. Iată mesajul lor:

"Ca reacţie la comportamentul public al primului-ministru al României, Victor Ponta, am decis sa realizăm un design pentru un tricou cu mesajul: "Ne-a luat doar 25 de ani pentru a evolua de la "Măi animalule!" la "Fă, Doina".

Mai mult, am decis să punem în vânzare acest tricoul la preţul simbolic de 2 lei - politicienii de 2 lei merită un tricou pe măsură în opinia noastră!

Facem precizarea că demersul nostru este unul de natură civică, nu suntem membri ai vreunui partid politic; nu suntem nici duşmanii lui Ponta, nici fanii lui Băsescu (afirmaţiile făcute despre Gabriela Vrânceanu Firea ne dezgustă de asemenea), Antonescu sau oricarui alt -escu cu care suntem contemporani . Alegem însă să sancţionăm prostia de fiecare dată când simţim că au întrecut măsura şi când găsim timpul necesar.

Pe stoc avem 27 de tricouri polo de culoarea uniformei purtată de Ponta la inspecţia din Teleorman şi ne oferim să le punem în vinzare la preţul de 2 lei*, în regim primul-venit, primul- servit".- tricouripersonalizate.ro

Sutem convinşi că iniţiativa firmei din Iaşi va avea succes şi că toate tricourile "Fă, Doina" vor fi vândute rapid.