AFI Ploieş
ti a dat startul sezonului cadourilor, lansând campania de iarnă „Bucuria de a surprinde”. Clienţii mall-ului pot găsi cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, bucurându-se atât de momentul dăruirii, cât şi de întregul ritual al alegerii cadoului perfect.

„Bucuria de a surprinde” este cea mai nouă campanie creată în jurul platformei de comunicare Oameni ca noi, lansată în primăvara acestui an. În spiritul ideii că sărbătorile cele mai frumoase sunt alături de familie, campania va aduce în prim plan Familia AFI Ploieşti, aleasă în urma concursului din această toamnă. Elena, Andrei şi micuţa Daria, de doar 8 luni, vor să transmită bucuria Crăciunului alături de AFI Ploieşti.

Cei care doresc să aleagă cele mai potrivite cadouri de la AFI Ploieşti, pot primi unul dintre cele 5000 de premii garantate în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2017. În plus ei pot intra şi în tragerea la sorţi pentru şansa de a câştiga unul dintre cele 100 de AFI Gift Cards cu valoarea de 300 de lei fiecare, oferite în luna ianuarie.

Mai mult, pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, AFI Ploieşti oferă clienţilor săi un cadou muzical: Andra Gogan, artista care este vocea Doctoriţei Pluşica şi a Sofiei, două personaje de desene animate extrem de îndrăgite de cei mici, va susţine un concert live, chiar în mall, începând cu ora 18:00. Astfel, ploieştenii vor avea ocazia de a petrece o zi plină cu surprize şi muzică şi chiar să interacţioneze cu artista care va rămâne la o sesiune specială de autografe după concert.

„Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, când ne bucurăm nestingherit, ne surprindem unii pe alţii şi creăm amintiri de neuitat. Prin noua campanie de Sărbători ne dorim să îi surprindem plăcut, la rândul nostru, pe cei care aduc spiritul sărbătorilor la ei în familie şi să îi recompensăm cu cât mai multe cadouri şi bună dispoziţie. Campania aceasta este cu atât mai specială, fiind încărcată de emoţie pentru familia Ioan, care se află la prima apariţie în noul rol, acela de a fi imaginea AFI Ploieşti”, a declarat Iulia Borşan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

De Sărbători, AFI Ploieşti dăruieşte clienţilor săi bucurie prin surprizele oferite, dar le aduce şi o provocare: aceea de a duce Bucuria de a surprinde mai departe, în casele celor dragi! Informaţii despre campania AFI Ploieşti, dar şi cele mai noi detalii despre activităţile din cadrul mall-ului puteţi găsi pe www.afi-ploiesti.ro sau pe pagina oficială de Facebook.