Vinerea Neagră a reducerilor a adus în conturile magazinelor online peste 150 milioane de euro.

În topul localităţilor de unde s-au făcut tranzacţii de Black Friday sunt, printre altele, Miroslava, de lângă Iaşi, şi Floreşti din Cluj. Zonele s-au dezvoltat mult în ultima vreme şi au atras tineri înstăriţi care preferă să comande pe internet.

Miroslava, din judeţul Iaşi, este şi ea o comună bogată, prin urmare este printre localităţile fruntaşe de Black Friday. S-au vândut aici cam 125 de produse la mia de locuitori.

Tot din judeţul Iaşi a fost comandat cel mai scump produs, o maşină de 60 mii lei, dar şi cel mai scump ceas, de aproape 7 mii de lei.

Topul localităţilor- în funcţie de produsele vândute la mia de locuitori de Black Friday - era condus vineri de Chiajna, Popeşti-Leordeni şi Bragadiru.

Febra cumpărăturilor a continuat şi sâmbătă: mulţi bucureşteni şi-au făcut timp să ″colinde″⁣ magazinele în căutarea celei mai bune oferte. Multe magazine şi-au prelungit programul de funcţionare în acest weekend că să facă facă valului de comenzi.

Comercianţii online au vândut vineri de peste 150 de milioane de euro. Încasările sunt în continuă creştere, pentru că mulţi şi-au prelungit promoţiile până la epuizarea stocurilor.