ANAF vinde magazinele fostului soţ al Elenei Udrea, evaluate la aproape 11 milioane de lei. Statul speră să recupereze astfel un sfert din suma pe care judecătorii spun că omul de afaceri Dorin Cocoş a primit-o mită în afacerea Microsoft.

Licitaţiile vor avea loc peste trei săptămâni. La 10 luni după ce Cocoş a ajuns la închisoare, statul începe să recupereze din tunul Microsoft. Adică peste 80 de milioane de lei de la cei consideraţi de judecători intermediarii afacerii ilegale: Gheorghe Ştefan, Dumitru Nicolae, Gabriel Sandu şi Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea.

Cel mai ieftin spaţiu comercial confiscat de la Dorin Cocoş a fost evaluat, potrivit digi24.ro, la 340 de mii de lei. Este situat pe Şoseaua Ştefan cel Mare.

Cel mai valoros imobil este tot în sectorul 2. Aproape un milion patru sute de mii de lei ar vrea Fiscul să obţină pentru 150 de metri pătraţi. Însă un eventual cumpărător ar trebui să ţină cont de faptul că acest spaţiu este închiriat încă un an de acum încolo.

Cine vrea să cumpere acum magazinele trebuie să se pregătească pentru licitaţia care va avea loc la sfârşitul lunii viitoare.