Bilete de tren la jumătate de preţ vor fi puse în vânzare de CFR Călători pentru zilele de 14 şi 24 februarie - Valentine’s Day şi Dragobete.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoriile la clasa 1 şi a 2-a, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio şi este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, a precizat compania.

Potrivit CFR Călători, oferta este valabilă pentru cele 26 de trenuri din anexă, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral.

"În gara vieţii opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Şi chiar dacă pare că acesta nu ne aşteaptă, merită să alergăm după el”, a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

CFR Călători aşteaptă cuplurile de îndrăgostiţi în 14 şi 24 februarie să imortalizeze momentele de iubire printr-o fotografie sau printr-o declaraţie la megafonul din Gara de Nord Bucureşti. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook denumit “Iubeşte şi călătoreşte!”.