Schimbarea, în general, este un element înfricoşător pentru multe femei, dar este incredibil cât de multe beneficii poate aduce. Atunci când vine vorba de machiaj, acesta îţi poate schimba complet viaţa. Atunci când îţi schimbi tot look-ul, schimbarea este şi mai pregnantă. Foarte des vedem oameni care doresc să îşi schimbe viaţa şi apelează la look-ul lor sau la îmbrăcăminte. Într-adevăr, să porneşti pe un drum nou nu este ceva uşor, dar să vedem câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să te schimbi radical din când în când.

1: Te ajută să obţii jobul mult visat

Dacă ai încredere în experţi, CV-ul şi scrisoarea de intenţie sunt doar formalităţi care te ajută să obţii job-ul de vis. Ceea ce îţi asigură, practic, job-ul este, de fapt, modul în care te prezinţi. Inutil să spunem, în cazul în care apari la un interviu în haine ponosite şi cu o faţă obosită care pare să fi văzut şi zile mai bune, atunci este cel mai probabil că vei pierde această ofertă.

În zilele noastre, fiecare companie doreşte ca angajaţii să arate inteligent, să comunice bine şi să formeze o primă impresie bună. Abilităţile vin mult mai târziu, pentru că norma societăţii în 2017 este să judece oamenii după înfăţişare. Prin urmare, atunci când te arăţi fresh la un interviu şi foloseşti un machiaj profesionist - spre exemplu, de la Nu Skin - ai mai multă încredere în tine şi îţi cresc şansele de a obţine ceea ce îţi doreşti.

2: Dacă ai deja job - Te ajută la menţinerea şi crearea unei reputaţii

Aparenţele sunt cele mai importante. O schimbare radicală a ta nu poate să îţi facă decât bine. Cu toţii suntem într-o continuă transformare, dar nu toţi progresăm. Atunci când investeşti în felul în care arăţi, pe lângă abilităţile tale, eşti foarte aproape de obiectivele tale pentru că te faci mult mai plăcută.

În mediul corporativ, şi nu numai, o schimbare radicală care include modificări în elementele de fineţe, precum hainele, machiajul, modul în care vorbeşti, oamenii cu care te asociezi, te poate ajuta să pari mult mai profesionistă.

3: Îţi creşte stima de sine

Chiar si cei mai sceptici dintre psihiatri sunt de părere că un machiaj uşor poate impulsiona stima de sine ca nimic altceva în lume. La urma urmei, faţa este cel mai important element al corpului uman. Dar cum ar fi să te transformi radical? Să faci sport, să te îmbraci în haine perfecte pentru corpul tău, să araţi excepţional.

Cauza principală a depresiei şi a încrederii în sine scăzute este nemulţumirea de felul în care arătăm, de cele mai multe ori. Un machiaj frumos care pune în evidenţă sprâncenele, ochii sau care accentuează coafura, trăsăturile faciale, precum şi buzele te pot face să te simţi foarte mulţumită de tine. Nu numai că acest lucru va restabili încrederea pierdută, dar te ajută enorm la job.

Nu mereu este nevoie de dietă. Pe lângă cosmetice, poţi începe să faci sport pentru a arăta mereu în formă. Este o transformare care durează, dar este una care în mod clar merită.

Până şi studiile arată că trăieşti o viaţă mai bună atunci când arăţi frumos. Aşadar, nu-i nevoie doar de machiaj. Schimbă-ţi integral look-ul şi vei vedea diferenţa.

4: Te ajută la crearea unei prime impresii grozave

Atunci când păşeşti printr-o mulţime de oameni, primul lucru care atrage atenţia este aspectul tău. Deşi este întotdeauna cel mai bine doar să fii tu însuţi şi să nu dai un ban pe ceea ce cred alţii, nu poţi avea această atitudine când eşti într-un mediu business, conservator, unde poţi fi afectată profesional.

Atunci când eşti prezentabilă şi ai un machiaj perfect, străinii se simt mai interesaţi să vorbească cu tine şi să asculte ceea ce spui. În acest fel, poţi stabili mai multe conexiuni, chiar şi profitabile, şi îţi poţi construi o „reţea” de contacte care în mod sigur te va ajuta în carieră.

5: Facilitează obţinerea unei măriri de salariu

Indiferent dacă crezi sau nu, un look excelent te poate ajuta enorm când vine vorba de o mărire de salariu sau de o promovare. Chiar şi cei mai capabili angajaţi sunt înjosiţi la locul de muncă, pur şi simplu pentru că ei nu sunt doar suficient de prezentabili, iar urcarea pe un nivel superior în corporaţie sau în firmă necesită mai mult decât abilităţi.

Pe aceeaşi notă, o mărire de salariu este acordată acelor femei care, pe lângă faptul că sunt profesioniste şi muncesc, au un look incredibil. Iar machiajul este elementul ce cântăreşte cel mai mult aici, alături de calitatea hainelor tale şi modul în care arată corpul tău.

6: Vei deveni un lider

Începe să faci voluntariat în companie. Fii o femeie proactivă şi schimbă-ţi personalitatea. Ajută cât mai mulţi oameni şi nu cere nimic în schimb. Oferă cât mai mult şi vei deveni un lider. În mod sigur, acesta este ţelul tău, să ai un rol important, o poziţie de decizie, dar nu poţi ajunge la aceasta dacă nu începi să faci lucruri pentru care nu primeşti nimic în schimbă. Munceşte 120% în loc de 100% şi vei vedea diferenţa.

Câteva sfaturi: caută să nu iei un machiaj prea strident, nici unul care să nu fie apropiat de tenul tău. Ia în calcul şi culoarea părului tău. Investeşte mai mulţi bani într-un produs de calitate - chiar dacă ai impresia că nu contează, de fapt, diferenţa se vede. Întotdeauna se vede. Caută să iei haine potrivite pentru corpul tău, investeşte în calitate şi nu uita să faci foarte mult sport pentru a te menţine în formă.