La Loteria bonurilor fiscale din 20 noiembrie, la care au participat bonurile fiscale emise în luna octombrie, 86 de persoane au câştigat câte un premiu brut în valoare de 11.627 de lei, a anunţat miercuri Ministerul Finanţelor. 

"Fiecare câştigător va primi un premiu în valoare de 11.627 de lei, la care se va aplica un impozit de 16%. Plata se face în maxim 60 de zile calendaristice de la data revendicării premiului", a precizat Ministerul Finanţelor.

Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premiile Loteriei bonurilor fiscale din 20 noiembrie 2016 se găseşte pe site-ul Ministerului de Finanţe.

La loteria fiscală din 20 noiembrie au fost declarate câştigătoare bonurile de cumpărături emise pe data de 21 octombrie cu o valoare cuprinsă între 168 lei şi 168,99 lei pe un singur bon fiscal.

Cea mai recentă extragere la Loteria bonurilor fiscale a avut loc duminică, 18 decembrie, la care au participat toate bonurile fiscale emise luna trecută, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

În acest an vor fi organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Până în prezent, au avut loc zece extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-octombrie, şi una ocazională, de Paşte.

Anul trecut, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărţit între 17.985 de câştigători, potrivit datelor MFP.