Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de Help-desk, mentenanţă şi suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate, valoarea maximă estimată a contractului fiind de aproximativ 18,8 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă, 26 martie, pe SEAP.

În vederea acestei achiziţii va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, a cărui durată va fi de 36 de luni de la data atribuirii contractului. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Valoarea maximă estimată a acordului-cadru este de 18.817.791,78 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 6.272.597,26 de lei, fără TVA.

Ofertele pot fi depuse până pe 9 mai, ora 10,00, la CNAS, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 11,00.

Pe de altă parte, CNAS a demarat o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate (PIAS), conform unui anunţ publicat tot sâmbătă pe SEAP.

În acest sens va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de 36 de luni. Este luat în calcul tot preţul cel mai scăzut.

Valoarea maximă estimată a acestui acord este de 8.386.506 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 2.795.502 lei, fără TVA.

În cadrul acestei licitaţii, termenul limită pentru primirea ofertelor la CNAS este 6 mai, ora 10,00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 11,00