Peste 50 de mii de români sunt amendaţi cu mii de lei după ce au căzut în capcana pariurilor organizate pe un site internaţional dar fără licenţă în România. Trebuie să plătească între 5 şi 10 mii de lei. Problema este că nimeni nu i-a avertizat pe jucători că au accesat pe un site interzis.

54 de mii de români care au jucat pe acelaşi site au primit amenzi. Pe pagina de internet a Oficiului există o listă neagră cu site-urile nelicenţiate în România, însă fără adresa cu probleme. Site-ul pentru care s-au dat amenzi era în curs de licenţiere, dar jucătorii nu au fost restricţionaţi sau măcar avertizaţi că românii nu au acces.

După amenzi, autorităţile au găsit şi o soluţie pentru jucători.

Conturile românilor de pe site-ul cu probleme sunt blocate în acest moment. Nu mai pot face tranzacţii dar nici să retragă banii. Românii păgubiţi vor să dea în judecată Oficiul pentru Jocuri de Noroc pentru a scăpa de amenzi.
 

Peste 50 de mii de români sunt amendaţi cu mii de lei după ce au căzut în capcana pariurilor organizate pe un site internaţional dar fără licenţă în România. Trebuie să plătească între 5 şi 10 mii de lei. Problema este că nimeni nu i-a avertizat pe jucători că au accesat pe un site interzis. - See more at: http://stiri.tvr.ro/mii-de-romani-amendati-pentru-ca-au-pariat-pe-site-uri-neautorizate_66670.html#sthash.8ztEugBX.dpuf