Corneliu Vadim Tudor are multe datorii şi de aceea doreşte să vândă revista "România Mare" pe suma de 700.000 de euro, din care să achite facturile care se tot adună la sediul PRM.

Vadim a trăit în ultimii ani doar din banii pe care i-a câştigat ca senator şi europarlamentar, iar acum are facturi uriaşe neplătite pentru sediul PRM, alegând să vândă revista "România Mare", scrie 7est.ro. Politicianul spune că a decis să vândă publicaţia România Mare şi să rămână cu Tricolorul, "care este aproape la fel de iubit de cititori", menţionând că preţul de 700.000 euro este unul de criză.

Înainte de alegerile prezidenţiale, Vadim a încercat să-şi vândă maşina, dar şi mai multe obiecte de artă, pentru a avea bani de campanie. Tribunul vrea să scape şi de impresionanta sa colecţie de manuscrise rare, printre care se numără două scrisori ale lui Napoleon Bonaparte, cumpărate de la şeful anticarilor din Paris, lucrări ale lui Mihai Eminescu şi alţi mari scriitori români. În urmă cu mai mulţi ani, Vadim spunea că valoarea celor peste 150 de lucrări din colecţia personală ajunge la un milion de dolari.