Oamenii cu mulţi bani devin ţinta hoţilor.  A aflat acest lucru şi Ion Ţiriac, care a fost victima unui jaf de proporţii. Domeniul său de la Balc, din judeţul Bihor, a fost călcat de hoţi care i-au scos din ţarcuri peste cinci sute de porci mistreţi.

Ion Ţiriac a povestit jurnaliştilor că, în urmă cu ceva vreme, nişte indivizi rămaşi încă necunoscuţi au reuşit să-l lase fără câteva sute de exemplare de porci mistreţi.  Ţiriac este convins că hoţii au ademenit fiarele cu mâncare pe care au pus-o la gardul care delimitează domeniul de peste 150 de hectare şi apoi le-au capturar cu laţuri. Din informaţiile sale, bandiţii ar fi scos deja porcii mistreţi din ţară şi i-ar fi vândut pe piaţa din Austria.

Balc este locul în care, din 2005 încoace, Ion Ţiriac organizează paride de vânătoare pentru pritenii săi, cunoscui oameni de afaceri, magnaţi şi politicieni din mai toate colţurii lumii. De regulă, selecta partidă de vânătoare era organizată în luna ianuarie, dar din 2014, Ţiriac a mutat-o în decembrie.

SURSA: Stiripesurse.ro