Antreprenorul Adrian-George Bratu din Ploieşti şi Infratel Net - un integrator de soluţii de comunicaţii şi securitate a datelor din acee­aşi localitate, cu afaceri de 13 mil. euro anul trecut, au preluat întregul pachet de acţiuni al AdNet Telecom (Ad Net Market Media), un furnizor de servicii de comunicaţii şi centre de date din Bucureşti care îşi dezvoltase şi o infrastructură de telecom la nivel naţional, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. Adrian Bratu, 29 de ani, a preluat un pachet de 80% din acţiuni, în timp ce In­fratel Net a preluat 20% din titlurile AdNet, conform datelor de la Registrul Comerţului.

AdNet era deţinută de antreprenorii George Berar şi Gabriel Bîrsan, care nu au dorit să ofere detalii despre vânzarea companiei pe care o înfiinţaseră în 2007. Nici Bratu, care mai este acţionar şi în compania Mixt Energy SRL, conform datelor din Monitorul Oficial, nu a dorit să dea detalii despre tranzacţie.

„AdNet furniza şi servicii de centre de date, domeniu în care activează şi compania noastră“, a explicat pentru Ziarul Financiar Ovidiu Văleanu, acţionar şi administrator al Infratel Net, interesul pentru acţiunile firmei din Bucureşti, fără a oferi detalii despre valoarea tranzacţiei.