bancul_zilei

Patru doamne se intâlnesc la reuniunea de 30 de ani. Una dintre ele se duce sa ia mâncare în timp ce celelalte trei încep să vorbească despre cât de bine situaţi sunt băieţii lor.
Prima zice că baiatul ei are studii economice şi a devenit bancher; este atât de bogat că i-a dat cadou celui mai bun prieten al lui un Ferrari.
A doua zice că băiatul ei a devenit pilot şi are acum propria lui companie aeriană;  este atât de bogat că i-a dat  celui mai bun prieten al lui un jet. A treia zice că băiatul ei e inginer constructor şi are compania lui de construcţii; este atât de bogat că i-a făcut celui mai bun prieten al lui cadou.... un castel!
Cea de-a patra lady se întoarce cu farfuria plină şi le întreabă despre ce discută atât de animat. Ele îi răspund că discută despre succesele de viaţă ale fiilor lor şi o întreabă şi pe ea despre băiatul ei. Ea le spune că fiul ei e homosexual şi lucrează într-un bar al homosexualilor. Cele trei doamne îi spun că ea trebuie să fie tare dezamagită că băiatul ei n-a avut succes în viaţă.
-Ah nu, băiatul meu o duce foarte bine. De ziua lui a primit cadou un Ferrari, un jet şi un castel de la trei prieteni ai lui.
Celelalte trei doamne au leşinat....