TITLURILE ZILEI:
• Patronatele din turism lansează programul "Litoralul pentru toţi”, cu preţuri pornind de la 159 lei    • Femeie decedată într-un incendiu în comuna Bătrâni    • Bacalaureat 2017. A început înscrierea la prima sesiune. Calendarul complet al examenului    • Atacurile cibernetice se mută pe mobil. Cum te protejezi    • ANAF ia la puricat pieţele şi magazinele care vând fructe şi legume    • Tot ce trebuie să ştii despre ginseng şi chlorella, două tonice excelente    • Sindicatele din administraţia publică anunţă grevă pentru miercuri, nemulţumite de Legea salarizării    • Comisia Europeană transmite un avertisment României    • Maxima zilei - 23 mai 2017    • Bancul zilei din data de 23 mai 2017    • Patronatele din turism lansează programul "Litoralul pentru toţi”, cu preţuri pornind de la 159 lei    • Femeie decedată într-un incendiu în comuna Bătrâni    • Bacalaureat 2017. A început înscrierea la prima sesiune. Calendarul complet al examenului    • Atacurile cibernetice se mută pe mobil. Cum te protejezi    • ANAF ia la puricat pieţele şi magazinele care vând fructe şi legume    • Tot ce trebuie să ştii despre ginseng şi chlorella, două tonice excelente    • Sindicatele din administraţia publică anunţă grevă pentru miercuri, nemulţumite de Legea salarizării    • Comisia Europeană transmite un avertisment României    • Maxima zilei - 23 mai 2017    • Bancul zilei din data de 23 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Marţi - 23 mai 2017 10:04:24

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Ministrul german al transporturilor vrea să construiască un segment de autostradă digitală


13 iunie 2014

citeşte totul despre:
autostrada,
autostrada germania,
germania,
highway,
motorway,
ambuteiaj,
atentia,
autonome,
circula,
comunicat,
consumului,
construiasca,
exceptii,
guvernele,
evolutia,
gigantul,
informatii,
masinile,
obstacole,
producatoriirating     (48 vizualizări)

Alexander Dobrindt, Ministrul Transporturilor din Germania, vrea să construiască o secţiune experimentală de autostradă, care să beneficieze de sisteme de comunicare automatizată între şosea şi vehiculele care circulă pe ea, scrie Automarket.

Germania va avea o secţiune de autostradă experimentală, pe care vor testa conceptul unui drum digital, anunţă nemţii de la Automobil Produktion. Ideea vine de la Alexander Dobrindt, Ministrul Federal al Transporturilor din Germania, care a decis că vrea să introducă un asemenea segment pentru a-i testa utilitatea pentru industriile implicate. Ministrul spune că sistemul de comunicare între drum şi vehicule ar putea fi util transportatorilor, care l-ar putea folosi pentru a reduce viteza cu care circulă vehiculele lor pentru a evita timpii de aşteptare provocaţi de cozi, iar acest lucru ar ajuta la reducerea consumului de carburant al acestora şi al costurilor de transport pe secţiunea respectivă. Sistemul este capabil să suporte şi comunicarea între vehicule, care ar putea să ajute la evitarea cozilor prin reducerea vitezei cu care circulă vehiculele care se aproprie de ambuteiaj.

Implementarea unei secţiuni de autostradă inteligente, echipată cu diverşi senzori şi sisteme de comunicare wireless, ar ajuta producătorii de automobile să introducă mai repede automobile autonome. Din păcate, această tehnologie ar putea fi costisitoare pentru guvernele care apelează la ea, iar acest lucru ar putea să ducă la taxe noi pentru şoferii care apelează la respectivele autostrăzi. În prezent, unul dintre cele mai mari obstacole în faţa automobilelor autonome este legislaţia, neexistând norme care să permită circulaţia acestor vehicule pe toate drumurile publice, fără excepţii şi probleme în caz de accident. Maşinile autonome se află deja de câţiva ani în atenţia marilor constructori auto, Mercedes-Benz şi Volvo fiind cei care au comunicat cel mai mult informaţii legate de evoluţia acestui tip de sistem pe modelele din propriile game. Acestora li se adaugă gigantul Google, compania americană prezentând chiar luna trecută un concept de maşină 100% autonomă.

Volvo are deja automobile autonome aflate în circulaţie pe drumurile din Suedia. Acestea fac parte dintr-o flotă specială, care testează un sistem de conducere autonomă în oraş. Suedezii vor să ajute şoferii în aglomeraţie şi la drumurile zilnice în mediul urban, pentru a completa proiectul SARTRE, care vizează conducerea autonomă a vehiculelor în regim de coloană automatizată.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Poliţia a bătut la uşa mea astăzi:
– Unde ai fost aseară la ora 20:05?, mă întreaba ofiţerul.
– E oarecum jenant să vă spun, dar la ora 20 am urcat cu soţia mea în cameră să facem dragoste, i-am zis.
– Asta e adevărat! striga soţia mea din hol, dar cine ştie unde a fost la 20:05!
„În această lume, nimic nu este sigur în afară de moarte şi impozite.” — Benjamin Franklin

Curs valutar
22 mai 2017


EUR
EURO = 4.56 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0774 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2949 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online