Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni că, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, în intervalul orar 01.00 - 02.00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată sau întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic.

”CNAIR SA informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că, în perioada 31.10.2017 - 03.11.2017 în intervalele orare 01.00 - 02.00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic”, se arată în comunicat.

În această situaţie, achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe podurile peste Dunare de la Feteşti-Cernavodă, în perioada menţionată, se poate realiza până cel mai târziu la ora 24 a zilei următoare, potrivit CNAIR.

Totodată, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel mai târziu la ora 24 a zilei respective.