TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:21:54

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Toyota recheamă la service 2,9 milioane vehicule din cauza unor probleme la airbag


30 martie 2017

citeşte totul despre:
toyota,
japonez,
automobile,
takata,
service,
japonia



rating     (20 vizualizări)

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp a anunţat joi că va rechema în service un număr suplimentar de 2,91 milioane vehicule vândute la nivel mondial, din cauza unei posibile probleme la airbag-urile produse de Takata Corp, transmite Reuters.

Ultima acţiune de rechemare în service a celor de la Toyota include 750.000 de vehicule vândute în Japonia, 350.000 în Europa şi 1,16 milioane vehicule vândute în alte regiuni precum Oceania, America de Sud şi Centrală. Constructorul nipon a precizat că rechemarea vizează modelele Auris, RAV4, Corolla Axio, Corolla Fielder şi Noah sau Voxy.

Problemele cu airbag-urile produse de Takata au obligat producătorii de automobile să recheme în service aproximativ 100 de milioane de vehicule vândute la nivel global. În cazul unei coliziuni aceste airbaguri defecte pot exploda şi pulveriza cioburi metalice. În prezent, Takata caută un sponsor financiar că să o ajute să plătească costurile acţiunilor de rechemare la service. Luna trecută compania niponă şi-a recunoscut vinovăţia în cadrul unei înţelegeri în valoare de un miliard de dolari cu justiţia americană.

Grupul Toyota, care regrupează patru mărci — Toyota, Lexus, Daihatsu Motor Co (mini-vehicule) şi Hino Motors Ltd (camioane) — a fost detronat de Volkswagen în 2016. Toyota, care domină de mai mulţi ani industria auto mondială, a vândut 10,175 milioane vehicule în 2016, ceea ce plasează grupul nipon în urma rivalului german Volkswagen, care anul trecut a vândut un număr record de 10,3 milioane autovehicule.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate



Din aceeaşi categorie:



















Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

































bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!




















„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzut



GBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online