FAST ABC Auto Service este o companie înfiinţată în 2010, cu sediul în oraşul Băicoi care s-a remarcat în cei trei ani de activitate prin profesionalism, operativitate şi calitate a serviciilor.

FAST ABC este un service auto multibrand  care acoperă toată gama de reparaţii. Unitatea dispune de dotări conform cerinţelor actuale RAR pentru activităţi de mecanică-electrică, tinichigerie şi vopsitorie. Firma are propriul laborator de pregătire a vopselelor precum şi o cabină de vopsit. Service-ul este deja foarte apreciat deoarece personalul este experimentat şi calificat pentru toate activităţile enumerate.

„FAST ABC Auto Service înseamnă o echipă tânără şi dornică de afirmare, aptă pentru a răspunde tuturor exigenţelor, deoarece suntem eficienţi, calificaţi, cu multă experienţă şi punem pasiune în tot ceea ce facem. Strategia noastră este direcţionată spre transformarea companiei într-una puternică, prin îmbunătăţirea permanentă a serviciilor oferite. Ne dorim să creştem şi să devenim un partener de încredere al comunităţii în care ne desfăşurăm activitatea. Strategia de dezvoltare a companiei se axează pe respectarea valorilor, creşterea satisfacţiei clientului şi garantarea serviciilor oferite. Ne bazăm pe eficienţă şi competitivitate. Avem valori, viziune şi misiune. Valorile companiei sunt serviciile create, spre exigenţa clienţilor, lucrul în echipă, ceea ce înseamnă că avem o companie dinamică şi un scop măsurat prin gradul de satisfacţie al clientului. Suntem angajaţi în permanenţă faţă de client prin eficienţă, operativitate şi calitatea serviciilor. Misiunea companiei este aceea de a asigura cele mai bune servicii în cele mai bune condiţii pentru clienţi, dar în acelaşi timp ne preocupă obţinerea unui grad ridicat de satisfacţie pentru angajaţii noştri şi un bun profit pentru acţionarii companiei. Vom continua să depăşim aşteptările, încât încrederea şi fidelitatea dumneavoastră să fie în continuare răsplătite“, a declarat Claudiu Cazanlau, administratorul companiei.

FAST ABC Auto Service funcţionează în Băicoi, str. Nuferilor nr.15. Telefon pentru programări: 0244.260.491 / 0736.390.386, e-mail: [email protected]