BMW a organizat un test internaţional pe celebra şosea românească Transfăgărăşan. Jurnaliştii au avut ocazia de a testa chiar şi noul BMW M2 pe drumul de munte.

Din momentul în care Jeremy Clarkson a spus că este ”cel mai frumos drum din lume”, Transfăgărăşanul a devenit un loc de pelerinaj pentru toţii fanii auto. Mai mult, drumul care duce către Bâlea Lac a început să intre în atenţia marilor constructori de pe continent, care îşi doresc evenimente cu maşinile lor de performanţă.

După Seat şi aniversarea celor 20 de ani de Cupra, BMW este un alt producător care a simţit potenţialul drumului printre munţi. Motiv pentru care, divizia de comunicare din Europa Centrală şi de Est a organizat pe Transfăgărăşan un eveniment pentru jurnalişti auto. Cei invitaţi au avut ocazia să fie plimbaţi prin Bucureşti cu noul Seria 7, să viziteze Casa Poporului şi chiar să vadă din elicopter şoseaua pe care urmau apoi să conducă.

BMW a teleportat pe Transfăgărăşan aproape întreag arsenalul său de modele de performanţă. Au fost preznţi BMW M3, M4, M5 şi chiar micul M2, proaspăt lansat în Europa.

Pentru a putea profita la maxim de performanţele maşinilor şi de virajele de pe Transfăgărăşan, invitaţii l-au avut drept profesor pe Claudiu David, fostul pilot de raliu, devenit acum instructor pentru marca germană.

VIDEO aici

automarket.ro