În perioada 10 - 20 octombrie, se desfăşoară Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 (SAB & Accesorii 2013). Evenimentul, ajuns la cea de a XI-a editie si la cea de a III-a succesiva de la relansarea sa din anul 2011 va avea loc în tradiţionala locaţie, Romaero Baneasa.

Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme şi autovehicule utilitare uşoare şi grele, vehicule hibride şi electrice, motociclete, biciclete, piese şi accesorii auto, moto şi velo, sisteme audio şi de navigatie, echipamente şi utilaje pentru service-uri şi spălătorii auto, tuning auto şi moto, presă de specialitate, societăţi de leasing şi de asigurari auto.

Aproximativ 20 de mărci auto vor fi prezente la eveniment, prin dealeri, iar într-una dintre cele trei hale ale târgului vor fi expuse şi 25 de maşini clasice. Printre mărcile care vor avea expuse automobile la SAB&A 2013 se numara Chevrolet, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat şi Skoda.

Vizitatorii, atât public larg cât şi specialişti ai acestui domeniu, vor avea la dispoziţie 10 zile în care să se pună la curent cu noutăţile şi să analizeze ofertele special concepute pentru SAB & Accesorii 2013. Ediţia din 2013 a SAB & Accesorii îşi propune ca pe întreaga perioadă de desfăşurare de 10 zile, perioada tradiţională a unui salon auto de anvergură, să puna în legatura directă companiile expozante cu publicul vizitator, cât şi specialiştii în domeniu, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza mai multe contracte şi de a mări volumul vânzărilor directe pe plan naţional.

Premierele naţionale, tehnologiile de ultimă generaţie, showurile auto şi întâlnirile de business reprezintă ingredientele principale ale salonului. Estimările arată SAB & Accesorii 2013 va atrage un public de peste 50 000 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei/persoana, iar parcarea costă 10 lei/zi pentru cei care vin cu maşina. Persoanele cu dizabilităţi de orice grad au intrare gratuită.