Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 6:58:28

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Un Maserati unicat ar putea fi vândut cu 3 milioane de lire sterline


5 iulie 2015

citeşte totul despre:
motor,
proiectat,
sport,
volkswagen,
pretul,
maserati,
giugiaro,
bonhams,
masina,
hatchback,
boomerang,
franta,
geometrice,
supercar,
proprietarrating  rating     (171 vizualizări)

Puţini sunt cei care au auzit de Maserati Boomerang. Şi totuşi, această maşină există. E drept, într-un singur exemplar.

Acesta este un prototip proiectat de Giorgetto Giugiaro, omul care va veni mai târziu cu legendarul Mk1 Volkswagen Golf, primul autoturism hatchback al companiei Volkswagen.

Maserati Boomerang a fost lansată în 1971 si, un an mai târziu, prezentată ca un supercar complet operaţional cu un motor V8. Din păcate, automobilul sport nu a mai intrat în producţia de serie.

Maşina unicat, cu formele sale geometrice şi linii drepte, este capabilă să circule cu viteza maximă de 290 km/h. Dar, dat fiind că exită o singură astfel de maşină, este puţin probabil ca viitorul proprietar să fie atât de curajos încât să încerce viteza maximă.

Casa de licitaţie britanică Bonhams va vinde Boomerang în luna septembrie, în Franţa, cu preţul de pornire de 3 milioane de lire sterline.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online