Versiunile speciale Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pot fi comandate de clienţi în reţeaua Dacia din România din aprilie, la preţuri care pornesc de la 12.500 euro, respectiv 13.320 euro, a anunţat miercuri constructorul auto.

Lansată în 2009, ca serie limitată în gama Sandero, versiunea Stepway a ajuns să se impună atât în România, cât şi la export, vânzările ajungând să reprezinte pe unele pieţe peste 50% din totalul înmatriculărilor modelului Sandero.

"Atât rezultatele comerciale, cât şi capitalul de imagine pe care şi l-a construit în timp această versiune specială, reprezintă argumentele care au stat la baza deciziei de a include o versiune Stepway şi în oferta modelelor Lodgy şi Dokker", se arată într-un comunicat Dacia.

Printre dotările versiunilor (disponibile în serie sau opţional) sunt sistemul de navigaţie şi multimedia MEDIA NAV, aerul condiţionat, regulator-limitator de viteză (cruise control), asistenţă la parcarea cu spatele. Ambele modele sunt disponibile cu motorizări pe benzină şi diesel.

Lodgy Stepway costă între 12.500 euro şi 15.200, iar Dokker Stepway, între 13.320 euro şi 14.120 euro.

Mediafax