Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Duminică - 30 aprilie 2017 12:24:30

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Rolls-Royce a înregistrat în 2014 cele mai mari vânzări din istoria sa


6 ianuarie 2015

citeşte totul despre:
arabe,
britanie,
automobile,
china,
livrat,
lupta,
noastra,
piata,
realizeaza,
torsten,
vanzarile,
titlul,
scump,
pastrezerating     (30 vizualizări)

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anunţat că anul trecut a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv în care Rolls-Royce realizează vânzări record, transmite Bloomberg.

În 2014, Rolls-Royce a livrat clienţilor din întreaga lume un număr de 4.063 de vehicule, în creştere cu 12% comparativ cu 2013. În plus, numărul autovehiculelor vândute în 2014 a fost de patru ori mai mare decât în 2009.

"Am trecut pragul de 4.000 de unităţi vândute pentru prima dată în istoria noastră. Rolls-Royce rămâne cel mai mare brand de produse de lux din lume", a declarat directorul general Torsten Mueller-Oetvoes.
SUA au rămas cea mai mare piaţă pentru Rolls-Royce în 2014, urmată de China, Emiratele Arabe Unite şi Marea Britanie. Rolls-Royce a deschis anul trecut şase noi reprezentanţe şi în prezent are 127 de reprezentanţe la nivel mondial.
Chiar dacă este vorba de o cifră record, vânzările Rolls-Royce sunt doar o mică parte din obiectivul grupului german BMW de a vinde peste două milioane de autovehicule în acest an. BMW se luptă să-şi păstreze titlul de cel mai mare producător mondial de automobile de lux în condiţiile în care rivalul Daimler AG a relansat marca Maybach iar Bentley, divizie a Volkswagen AG, vrea să lanseze cel mai scump SUV din lume la un preţ de aproximativ 180.000 de euro.
 
SURSA: Agerpres

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
– A fost tragicomedie!
– Cum adică?
– Ne-am întâlnit cu soţul meu acolo şi el… tot cu amanta!
„Numai cei care nu pot să iubească îmbătrânesc şi mor.” — George Călinescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online