TITLURILE ZILEI:
• Patronatele din turism lansează programul "Litoralul pentru toţi”, cu preţuri pornind de la 159 lei    • Femeie decedată într-un incendiu în comuna Bătrâni    • Bacalaureat 2017. A început înscrierea la prima sesiune. Calendarul complet al examenului    • Atacurile cibernetice se mută pe mobil. Cum te protejezi    • ANAF ia la puricat pieţele şi magazinele care vând fructe şi legume    • Tot ce trebuie să ştii despre ginseng şi chlorella, două tonice excelente    • Sindicatele din administraţia publică anunţă grevă pentru miercuri, nemulţumite de Legea salarizării    • Comisia Europeană transmite un avertisment României    • Maxima zilei - 23 mai 2017    • Bancul zilei din data de 23 mai 2017    • Patronatele din turism lansează programul "Litoralul pentru toţi”, cu preţuri pornind de la 159 lei    • Femeie decedată într-un incendiu în comuna Bătrâni    • Bacalaureat 2017. A început înscrierea la prima sesiune. Calendarul complet al examenului    • Atacurile cibernetice se mută pe mobil. Cum te protejezi    • ANAF ia la puricat pieţele şi magazinele care vând fructe şi legume    • Tot ce trebuie să ştii despre ginseng şi chlorella, două tonice excelente    • Sindicatele din administraţia publică anunţă grevă pentru miercuri, nemulţumite de Legea salarizării    • Comisia Europeană transmite un avertisment României    • Maxima zilei - 23 mai 2017    • Bancul zilei din data de 23 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Marţi - 23 mai 2017 10:05:50

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Cursa celor mai bine vândute maşini de lux: Audi şi Mercedes se apropie de BMW


10 octombrie 2014

citeşte totul despre:
automobile,
brand,
clasamentul,
cerere,
bmw,
audi,
mercedes,
top,
vanzari,
premium,
piatarating     (40 vizualizări)

Grupul BMW rămâne lider pe piaţa auto premium, însă Audi a redus diferenţa în topul vânzărilor la nivel global, în primele nouă luni ale anului, la 20.842 de unităţi, faţă de 28.836 de unităţi anul trecut.

De asemenea, decalajul dintre Mercedes, care ocupă locul al treilea în topul celor mai bine vândute maşini de lux, şi liderul BMW s-a micşorat în intervalul ianuarie-septembrie din acest an în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2013 la 124.336 de unităţi, de la 146.946 de unităţi.

Mercedes se bucură de o cerere importantă în ultima perioadă, datorită lansării pe piaţă a unor variante îmbunătăţite ale modelelor mai vechi, printre care Mercedes Clasa E şi sedanul Clasa S.

Livrările de automobile sub marcă proprie ale grupului BMW au avansat cu 6% în luna septembrie faţă de aceeaşi lună din 2013, ajungând la 167.584 de unităţi. Vânzările Audi au crescut, în septembrie, cu 6%, la 159.950 de maşini, iar ale Mercedes cu 14%, la 162.746 de maşini.

De altfel, BMW a anunţat că vânzările de automobile sub marcă proprie au urcat cu 9% în primele nouă luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă din 2013, la 1,32 milioane de autovehicule.

Astfel, BMW se îndreaptă spre încheierea celui de-al zecelea an consecutiv ca lider al pieţei auto de lux la nivel global.

Probabilitatea ca ordinea celor trei mărci germane în clasamentul vânzărilor la nivel internaţional să se schimbe în următoarea perioadă este scăzută, potrivit firmei de cercetare IHS Automotive.

Livrările de automobile sub marcă proprie ar putea creşte cu 23%, la peste 2 milioane de unităţi până în 2019, conform estimărilor IHS. Prin comparaţie, vânzările Audi ar putea avansa cu 16%, la 1,9 milioane de unităţi, iar livrările Mercedes ar putea consemna un avans de 12%, la 1,67 milioane de unităţi.

BMW este lider mondial pe piaţa auto premium din 2005, când a depăşit Mercedes, în timp ce Audi ocupă locul al doilea din 2011. Atât Audi, cât şi Mercedes au anunţat că vor să devină lideri mondiali până în 2020.

Anul trecut, BMW a vândut 1,66 de milioane de automobile sub brand propriu. Audi a ocupat locul al doilea pe piaţa auto de lux, cu 1,58 de milioane de unităţi comercializate, urmat de Mercedes, cu 1,46 de milioane de automobile vândute.

Mediafax
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Poliţia a bătut la uşa mea astăzi:
– Unde ai fost aseară la ora 20:05?, mă întreaba ofiţerul.
– E oarecum jenant să vă spun, dar la ora 20 am urcat cu soţia mea în cameră să facem dragoste, i-am zis.
– Asta e adevărat! striga soţia mea din hol, dar cine ştie unde a fost la 20:05!
„În această lume, nimic nu este sigur în afară de moarte şi impozite.” — Benjamin Franklin

Curs valutar
22 mai 2017


EUR
EURO = 4.56 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0774 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2949 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online