Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 6:59:51

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Sistemul infotainment al noului Opel Insignia


12 august 2013

citeşte totul despre:
infotainment,
insignia,
sistem,
submeniurile,
soferul,
rezervor,
neologism,
melodii,
conexiunea,
conectarea,
computerului,
country,
entertainment,
radio,
valabilarating  rating     (168 vizualizări)

Noul Opel Insignia facelift se bucură de o planşă de bord complet regândită în sensul unei mai facile utilizări. Gadget-ul  este necesar după ce posesorii modelului precedent au semnalat dificultăţi în folosirea numeroaselor butoane de pe consola centrală. Atât Insignia cât şi varianta Insignia Country Tourer beneficiază de acest nou sistem care practic înglobează o tebletă interactivă cu ecran de 8 inci şi sistem cu touchpad de introducere a datelor.

Prin acest sistem infotainment (un neologism din înglobarea a doi termeni Information and entertainment), funcţiile smartphone-ului pot fi uşor integrate şi accesate. Navigaţia (Navi 900 Europa) este de asemenea valabilă pe ecranul color de 8 inci cu acţionare tactilă. Şoferul ori pasagerul din dreapta pot accesa cu uşurinţă de pe ecranul de pornire, prin comandă vocală dar şi de printr-un buton amplasat pe volan, toate funcţiile principale şi sub-meniurile precum posturi de radio, titlurile unor melodii, conexiunea cu telefonul, harta 3D.

Sistemul poate fi puternic personalizat putând memora până la 60 de preferinţe şi setări personale. Infotainment poate memora preferinţele şoferului în materia de muzică, setări legate de navigaţie, telefonie şi divertisment.

Suprafaţa touchpadului integrat în bord cu suprafaţă tactilă recunoaşte scrisul de mână şi reacţionează imediat la mişcarea degetelor vibrând în mod similar ca la un smartphone. Harta sistemului de navigaţie are funcţie de zoom, putând fi controlată printr-o mişcare.

Conectarea sistemului la telefon este la fel de facilă, conţinutul celui din urmă este afişat pe ecranul din consola centrală.

Informaţii clasice ale computerului de bord, precum viteza, turaţia şi nivelul combustibilului din rezervor pot fi afişate pe ecranul amintit.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online