Hamann s-a ocupat de un Lamborghini Aventador şi l-a transformat în ceva aproape SF, scrie promotor.ro. Inserţiile de carbon sunt cam peste tot pe unde se putea personaliza maşina, apoi de praguri noi pentru a îmbunătăţi aerodinamica şi a diminua turbulenţele de aer de sub maşină, precum şi de detalii de caroserie vopsite în verde fosforescent, care îi conferă superbului supercar o alură demnă de un OZN.

În spate, Hamann aduce un difuzor nou de aer din fibră de carbon, un spoiler reglabil şi o evacuare sport de curse, numai bune pentru a sparge timpanele celor aflaţi prin preajmă.

De remarcat baia de lumină fosforescentă de deasupra capacului motorului, precum şi jantele din aliaj forjat cu anvelope 255/30 ZR 20 pe puntea faţă şi 355/25 ZR 21 pe puntea din spate, sau decoraţiile verzi-fosforescent combinate cu vopseaua Stealth Grey special concepută pentru acest model.  Dar Hamann nu s-a oprit aici şi a mărit puterea motorului V12 de 6.5 litri la 760CP şi 735 Nm, mai mult decât suficient.

 

Sursa: Promotor.ro