Bursa Locurilor de Muncă organizată de AJOFM la Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte, a reunit 87 agenţi economici (35 - Ploieşti, 34 – Câmpina, 18 - Vălenii de Munte). Aceştia, au pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, un numar de 906 locuri de muncă (dintre care 591 la Ploieşti, 180 la Câmpina şi 135 la Vălenii de Munte).

Cele mai multe oferte au fost din în domeniul industrial, confecţii, al construcţiilor, medical (medic, kinetoterapeut), asigurari, servicii (agenţi de pază, reprezentant vânzări, cameriste),  etc.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite locuri de munca pentru ingineri mecanici, ingineri electrici, inginer sistem, medici, unit manager.

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoli profesionale au fost oferite posturi precum: operator cablaje, constructor montator, manipulant, lăcătuş mecanic, operator chimist, maistru prelucrări mecanice, operatori mase plastice, frezori, strungari, lăcătuşi mecanici, sudori, muncitori necalificati , manipulanti,  etc.

Din totalul de 1286 persoane participante, 700 au  fost selectate pentru a fi încadraţi pe posturi (480 la Ploieşti, 153 la Câmpina şi 67 la Vălenii de Munte). Totodată, 10 persoane au fost încadrate pe loc (cinci la Ploieşti,  cinci la Câmpina).