Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia este gazda celor aproximativ 150 de copii şi tineri din toată ţara prezenţi pentru a participa la Festivalul Anual „Paştele cu Maeştri“. Timp de cinci zile, în cadrul Colegiului Mihail Cantacuzino copiii vor avea parte de un studiu muzical intens care va culmina cu un concert extraordinar în Vinerea Mare, 18 aprilie, de la ora 17 în Sala Oglinzilor a Centrului Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia. Concertul final va fi  susţinut de corul de tineri acompaniat de membri orchestrei Operei Braşov, care vor interpreta una dintre cele mai complexe dar apreciate compoziţii clasice muzicale: Oratoriul „Mesia“ de Georg Friedrich Handel.

Ceea ce face ca acest Festival să fie unul cu totul deosebit este faptul că tinerii participanţi au început iniţial fără studii speciale de muzică, participând în tabere de vară Music Camp International. Ulterior, au dovedit aptitudini muzicale neobişnuit de bune, ceea ce i-a calificat la acest proiect ambiţios: Festivalul „Paştele cu Maeştri“. Astfel, în doar cinci zile, sub atenta îndrumare a profesorilor de muzică certificaţi şi sub bagheta doamnei dirijor Connie Fortunato (Preşedintele şi Fondatorul Organizaţiei Music Camp International) tinerii reuşesc să dea viaţă într-un mod cu totul inedit unui repertoriu atât de complex din punct de vedere muzical.

Music Camp International este o organizaţie care funcţionează în România şi în Ucraina. De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, organizaţia a instruit peste 15,000 de copii, organizând peste 70 de tabere de muzică în cele două ţări. Prezenţa constantă a sutelor de copii la aceste tabere dovedesc în sine rezultatele deosebite înflorite în ei.