Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova organizează pe 25 aprilie „Bursa Generală a Locurilor de Muncă“.

Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Această acţiune reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.            Bursa generala a locurilor de muncă va avea loc începând cu ora 9.00 şi se va desfăşura simultan în trei oraşe prahovene, se arată în comunicatul AJOFM.

La Ploieşti evenimentul va fi organizat în Sala „Doroftei“ a Clubului Sportiv Municipal, strada Milcov nr.1.

Casa de cultură „Geo Bogza“ din Câmpina va găzdui „târgul de joburi“, iar la Vălenii de Munte în sediul ALOFM din strada Nicolae Iorga, nr 26.