Dosarul Transferurilor a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti în 2013, după ce Curtea Supremă a decis rejudecarea acestei cauze. Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea au fost judecaţi şi găsiţi vinovaţi de un complet format din două judecătoare: Anca Mădălina Alexandrescu şi Codruţa Strîmb. Marţi, 4 martie, cele două judecătoare au decis să îi condamne pe cei opt grei ai fotbalului, cercetarea judecătorească desfasurandu-se în mai puţin de şase luni, după ce cauza a fost trimisă spre rejudecare de Curtea Supremă.

Judecătoarea Anca Mădălina Alexandrescu  a intrat în magistratură în anul 1998, la Judecătoria Giurgiu. A promovat la Judecatoria Sector 2 în anul 2001. În 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Bucureşti, iar după doi ani a ajuns prin concurs la Curtea de Apel Bucureşti. În ultima declaraţie de avere, judecătoarea spune că nu deţine nici un imobil, are în proprietate două maşini şi un credit de 70.000 lei. În 2012. a declarat că a câştigat ca judecător 84.000 lei. Magistrata Anca Mădălina Alexandrescu a fost admisă de CSM la concursul de promovare pentru Curtea Supremă. Până la acest dosar judecătoarea nu a intrat în atenţia presei.

Cea de-a doua judecatoare, Codruţa Strîmb ,are 33 de ani şi şase ani de magistratură. A intrat în sistem în anul 2008 ca judecător stagiar la Judecătoria Satu Mare. Codruţa Strîmb a promovat la Curtea de Apel Bucureşti în 2013 după ce anterior a fost judecător la Tribunalul Ilfov. Potrivit unui decret, Codruţa Strîmb a fost numită judecător la judecătoria Sibiu în 2010. În 2012 a fost promovata la Tribunalul Ilfov. De aici numai după un an ajunge judecător la Curtea de Apel Bucureşti. În ultima declaraţie de avere depusă în 2010, judecătoarea a declarat că nu deţine nici un imobil, vehicul sau credit.

Sursa : gandul.info