Şeful IJP Prahova, comisarul şef Viorel Dosaru, a confirmat că Poliţia a deschis o anchetă în urma ameninţărilor cu moartea lansate la adresa jurnaliştilor de la „Telegrama“ şi a precizat că există deja un cerc de suspecţi. După ce fiul directorului de la „Telegrama de Prahova“ a fost ameninţat cu moartea, marţi seară, şi avertizat ca tatăl său să nu mai publice articole despre familia Cosma, Poliţia Prahova a confirmat că a deschis o anchetă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tâlhărie. Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Viorel Dosaru, a declarat că ancheta este tratată cu maximă atenţie, având în vedere gravitatea faptelor şi pericolul real existent.

„La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tâlhărie. Dosarul este instrumentat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Ceea ce vă pot spune în acest moment este că sunt mai multe piste pe care le verificăm. A fost întocmit un cerc de suspecţi, însă nu excludem şi alte piste. Este o anchetă în derulare“, ne-a declarat comisarul şef Viorel Dosaru.

Vă reamintim că reprezentanţii conducerii cotidianului „Telegrama“ au primit ameninţări cu moartea şi „instrucţiunea“ să nu mai scrie despre anumite persoane influente în judeţul Prahova.

sursa: telegrama.ro; www.stopinfractori.ro