Aproape 17 străzi din oraşul Comarnic au devenit impracticabile din cauza lucrărilor de realizare a reţelei de canalizare. Primarul oraşului Comarnic, Vasile Botoacă, a solicitat Hidro Prahova şi constructorului reţelei de canalizare să ia măsuri pentru remedierea situaţiei deoarece se confruntă cu reclamaţiile a zeci de cetăţeni care locuiesc pe aceste străzi.

Munţii de pământ rezultaţi din săpături nu au fost transportaţi în locurile stabilite, iar aceştia s-a înmuiat după topirea zăpezii, ducând la inundarea străzilor cu un strat de noroi de 25-30 cm.

Pe majoritatea străzilor accesul cu autoturisme a devenit aproape imposibil, iar autospecialele de pompieri şi de ambulanţă nu ar putea interveni în cazuri de urgenţă.

Prin medierea Consiliului Judeţean, firma constructoare Grossman Engineering Group SRL, şi Hidro Prahova SA, societatea beneficiară au ajuns la o înţelegere pentru a curăţa în cel mai scurt timp aceste drumuri, astfel ca până pe 7 martie să fie practicabile. Conducerea primăriei s-a angajat să elibereze mai rapid avizele necesare pentru urgentarea lucrărilor, mai ales că aceste străzi vor trebui asfaltate, în final.

Lucrarea de realizare  a reţelei de canalizare şi de aducţiune a apei potabile este finanţat din fonduri europene şi trebuia să fie finalizată pe 6 februarie 2014. Valoarea contractului este de 39.863.322 de lei.