Reprezentanţii Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au emis un comunicat de presă prezentând situaţia din judeţ în această dimineaţă.

Astfel, 8.513 consumatori nu au curent electric în localităţile Brebu, Şotrile, Valea Doftanei, Telega, Poiana Campina, Magureni, Provita de Sus, Provita de Jos, Draganeasa, Comarnic.Pe teren au fost deplasate 20 echipe de interventie.

•        A fost închisă temporar circulaţia pe DN1D.

•        A fost închisă temporar circulatia pe autostrada A3.

•        Circulaţia se desfăşoară in conditii foarte grele, de iarnă, pe urmatoarele drumuri judetene:

DJ 100H Gura Vadului – Jugureni – Glod;

DJ102R Gura Vadului – Calugareni;

DJ100B Gherghita – Draganesti – intersectia intre DJ101D si DN1D.

A fost închisă temporar circulaţia pe drumurile judetene:

DJ100C Mizil – Fulga – Salciile;

DJ102D Mizil – Baba Ana – Gradistea – Salciile;

DJ102H Mizil – Baba Ana – Amaru.

Sunt izolate din punct de vedere al accesului rutier localităţile: Boldeşti-Grădiştea, Sălciile, Fulga, partial Baba Ana (Satul Nou, Ciresanu, Condurateni), Ciorani. In aceste localitati locuiesc 16.000 de cetăţeni.

•        In acest moment, nu se inregistreaza alte evenimente care sa necesite interventii medicale sau umanitare. Institutia Prefectului este in contact direct si continuu cu autoritatile publice locale pentru a primi semnalarea oricaror situatii deosebite.

•        Se actioneaza continuu pentru deblocarea drumurilor inchise temporar si curatirea celor in care circulatia se efectueaza in conditii foarte grele.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda tuturor locuitorilor din zona sa nu paraseasca localitatile mentionate si sa fie evitate deplasarile pe aceste drumuri.