TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:16:27

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Bâjbâială la Consiliul Judeţean pe tema Spitalului Judeţean


10 decembrie 2013

citeşte totul despre:
consiliul judetean,
cj prahova,
spital judetean,
spital judetean urgenta ploiesti,
spitalul groazei,
spital,
sju ploiesti,
doilea,
raed arafat,
ministerul sanatatii,
sanatate prahova,
management spital,
contract management,
managementul,
neregulile,
proiect,
spitalului,
respectivul,
vicepresedintele,
specialitate,
primul,
opozitiei,
modificari,
jurul,
ideearating     (111 vizualizări)

Întrunit în şedinţă de urgenţă la cererea consilierilor PDL şi PP-DD, Consiliul Judeţean nu a ajuns la nicio concluzie coerentă. S-a ajuns la concluzia că opoziţia pare a nu avea maturitate politică şi administrativă, venind cu proiecte fără a cunoaşte foarte bine legislaţia.

Consilierii opoziţiei au propus trei puncte de discuţii pe ordinea de zi, toate pornind de la neregulile depistate de către comisia ministerului sănătăţii, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Primul punct a picat, consilierii USL, majoritari, abţinându-se de la vot. Acest proiect prevedea constituirea unei comisii din consilieri judeţeni care să întocmească un nou contract cadru pentru managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Teoria a fost demontată de vicepreşedintele CJ, Sebastian Danielescu care a explicat că respectivul contract este un contract cadru, elaborat, conform legii, de către ministerul sănătăţii fără posibilitatea de a putea fi modificat de către consiliul judeţean.

Dacă nu a mers aşa, cei din opoziţie au insistat pe ideea unei comisii care să propună o serie de clauze şi amendamente ministerului sănătăţii tot în ceea ce priveşte acest contract.

„Este vorba de constituirea unei comisii fără obiect şi constat că e mai degrabă vorba de o campanie electorală care gravitează în jurul acestei probleme a spitalului“, a punctat Danielescu.

Al doilea proiect, care prevedea înfiinţarea unei comisii de anchetă care să cerceteze modul în care conducerea spitalului a cheltuit banii veniţi de la CJ, a suferit anumite modificări. Comisia de sănătate a forului judeţean, va fi astfel completată cu doi angajaţi din aparatul de specialitate al CJ şi va investiga modul de cheltuire al banilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online