Noua Sală a Unirii din Palatul Culturii, proaspăt renovată poate fi închiriată cu ora pentru tot felul de evenimente precum conferinte, şedinţe, evenimente culturale, dar şi pentru şedinţe foto.

Consiliul Judeţean, administratorul Palatului Culturii a stabilit tarifele pentru închirierea spaţiului  la valoarea de 200 de lei/h iar în zilele lucrătoare, urmând ca în cele nelucrătoare ori după program, tariful să fie majorat cu 30%, adică 260 de lei/h

Tariful stabilit se calculează fără fracţiuni ale orelor sau zilelor şi se indexează semestrial în raport cu indicele de inflaţie. Tariful prevăzut trebuie achitat anticipat, până cel mai târziu în ultima zi lucrătoare anterioară organizării evenimentului respectiv, la casieria CJ, din Palatul Administrativ, la camera 206, etajul 2, în baza cererii aprobate de conducerea forului judeţean.

 În aprilie anul acesta, Consiliul Judeţean a modificat şi tarifele pentru închirierea holului de la parterul Palatului Administrativ, ori a holului din Palatul Culturii. Astfel, pentru activităţi în Sala Coloanelor din Palatul Culturii, şedinţa foto-video costa 100 de lei pe oră la evenimente, iar pentru orice alte filmări de amatori se percepe 7,5 lei, în timp ce pentru o filmare profesionistă se percepe 200 de lei. Organizarea unei expoziţii poate costa 300 de lei pe zi, iar organizarea de târguri, 500 de lei/zi.
Aceleaşi tarife vor fi percepute şi în Holul de Onoare din Palatul Administrativ.