Ploieştiul a devenit un şantier, chiar înainte de venirea iernii. Din păcate nu este vorba despre lucrările de modernizare a infrastructurii anunţate de primarul Iulian Bădescu, ci despre lucrările Distrigaz, care a demarat înlocuirea conductelor de alimentare cu gaze naturale.

Până aici nimic anormal...Distrigaz şi-a obţinut legal avizele de la Primăria Ploieşti şi a organizat o licitaţie pentru atribuirea lucrărilor, licitaţie câştigată de SC Coni SRL.

Nici aici nu este nimic ilegal, doar că demararea lucrărilor a transformat oraşul în coşmarul şoferilor. Potrivit surselor din administraţie, Coni nu respectă datele de finalizare a lucrărilor, iar zilnic ploieştenii dau telefoane la Primăria Ploieşti pentru a reclama problemele de trafic din oraş. Şi au dreptate! Spre exemplu, un cititor ne-a informat că, astăzi, pe strada Maramureş trei lucrători de la Coni se mişcau în ritm de melc, fiind supravegheaţi, discret, de doi superiori...

Şi încheiem spunând că 24 de sesizări au fost înregistrate de dispeceratul municipalităţii doar astăzi şi că reprezentanţii primăriei amendează zilnic SC Coni SRL.

Primăria îi amendează, iar Coni îşi vede de treabă....Sperăm doar să schimbe ritmul de melc cu unul puţin mai rapid, nu de alta, dar meteorologii au cam colorat şi harta Prahovei în galben...codul galben de ninsori!