Organizaţia Umanitară Concordia vine în sprijinul micuţilor ploieşteni care îşi doresc să înveţe, dar ale căror familii nu au posibilităţi materiale. Pentru aceşti copii a apărut Centrul de Servicii Sociale “Casa CRISTINA”  situat în Ploieşti, str. Căliman, nr.108, centru care oferă programe de terapie şi recuperare prin acordarea de servicii de specialitate - consiliere psihologică, psihopedagogică şi logopedică, precum şi activităţi cu rol de suport în procesul de învăţare destinate copiilor din comunitate care prezintă un risc major de abandon şcolar.

Programul "Împreună după şcoală!” se adresează, cu prioritate, copiilor rromi din cartierul Mimiu, care prezintă un risc major de abandon şcolar sau care nu au mers la şcoală din cauza sărăciei sau a influenţei mediului în care trăiesc.   „Casa Cristina” poate oferi consiliere pentru 36 de copii, dar în prezent 20 de micuţi ploieşteni beneficiează de ajutorul celor de la Concordia.

Inaugurarea „Casei Cristina” a fost un bun prilej pentru micuţi de a le oferi oaspeţilor un scurt program artistic. Cântecele copiilor i-au încântat pe cei prezenţi, iar printre cei care i-au aplaudat îndelung s-a aflat şi Dante Stein, consilierul premierului Victor Ponta. Stein, care este fiul fostului proprietar al companiei AutoItalia, i-a felicitat pe oficialii de la Organizaţia Concordia pentru munca pe care o desfăşoară într-un domeniu în care România este încă deficitară: cel al copiilor fără părinţi sau care provin din familii fără posibilităţi materiale. „Premierul Victor Ponta este încântat de ceea ce se întâmplă în centrele Concordia şi vă promite sprijinul său permanent”, a spus Dante Stein.

Organizaţia Umanitară Concordia  are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă.

În prezent, Concordia ocroteşte peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale, pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani.