Copaci doborâţi de zăpadă, tiruri blocate, cabluri electrice rupte, şcoli închise. 

Maşinile mai mari de 7,5 tone au fost trase pe dreapta ca să facă loc utilajelor de deszăpezire. Din cauza gheţii, s-au rupt copaci şi fire de curent electric, astfel că mai multe localităţi au rămas în beznă, iar spre bucuria elevilor, în unele şcoli - cursurile au fost suspendate.

La ieşire din Braşov dinspre Predeal, circulaţia e blocată, TIR-urile sunt oprite pe marginea drumului. Poliţiştii nu îi lasă să treacă, aşteaptă ca drumarii să cureţe drumurile.

Probleme sunt in Comarnic, unde circulaţia e restrânsă. Imediat ce traficul va fi reluat, TIR-urile vor fi redirecţionate pe Cheia - DN1A.

Şoferii surprinşi de vremea rea pe Valea Prahovei, între Timisul de Sus şi Sinaia a fost nevoiţi şi ei să se oprească, mai ales că, pe serpentine, mai multe maşini derapaseră pe şoseaua înzăpezită. Dimineaţa i-a prins pe şoferii de TIR încremeniţi pe şoseaua de centură a Brasovului. Maşinile de mare tonaj formau cozi pe 15 kilometri.

Autorităţile locale s-au întâlnit la sediul Primăriei oraşului Sinaia pentru  a evalua pagubele produseîn cursul nopţii şi au stabilit luarea măsurilor ce se impun în urma avertizării cod portocaliu.

Patru utilaje s-au luptat cu nămeţii noaptea trecută  pentru deszăpezirea drumurilor. Tot din cauza zăpezii, 10 arbori au căzut peste cablurile de curent electric şi au afectat alimentarea unor zone din localitate.

Potrivit comuinicatului transmis de către Primăria Sinaia, la  ora 14.00, doar zona Clăbucet nu era alimentată cu energie electrică.

Echipe din cadrul Primăriei, ISU, Jandarmi, Poliţiei Locale şia Staţiunii, sunt în locurile semnalate pentru descongestionarea tuturor zonelor cu probleme,  tăierea şi înlăturarea copacilor doborâţi de viscol.

Drumul Cotei este închis pană când condiţiile meteo  vor fi favorabile şi se va putea circula în sigurantă. La SInaia, unităţile de învăţământ au fost închise din cauza vremii nefavorabile

Potrivit Centrului Infotrafic, la nivel naţional sunt înregistrate mai multe probleme în trafic din cauza zăpezii.

În judeţul Prahova, DC 134 Cota 1400 Sinaia este închis din pricina zăpezii abundente.

De asemenea tot în judeţul Prahova din cauza condiţiilor meteo nefavorabile a fost instituită o restricţie de tonaj de 7,5 tone pe DN1A Vălenii de Munte( kilometrul 115+300 de metri şi Braşov).

În judeţul Botoşani, pe DN24C, în localitatea Halta Mare, un tir nu mai poate continua deplasarea, deoarece nu este echipat cu anvelope de iarnă.

În judeţul Caraş Severin, au fost închise din cauza condiţiilor meteo nefavorabile DJ 582E Prislop – Semenic, DJ 608A Telescaun – Muntele Mic şi DJ 582 Brebu Nou – Slatina Timiş.

În judeţul Covasna, DN11C este blocat între Turia si Bixad, pe tronsonul kilometric 13 – 33, din pricina mai multor copaci căzuţi pe suprafaţa carosabilă.

În judeţul Gorj, DN67C Transalpina este închis între Rânca şi Novaci, pe tronsonul kilometric 16+200 – 34+800, din cauza viscolului puternic.